Baas in eigen aura: onverwachtse oplossing van een jarenlange periode van depressies

Anderhalve maand geleden gaf ik aan een vrouw een aura-reading. Ze had mijn naam van een vriendin gehoord. Tijdens de reading vertelde ze dat één van haar problemen was dat ze af en toe aan depressies leed.


Figuur 1: Restant van een entiteit in de aura: de donkere lijn

Ze had in haar leven al verschillende opnames hiervoor achter de rug. Ze slikte daarvoor antidepressiva die haar hielpen, maar afbouwen van het gebruik van deze middelen lukte tot nu toe niet. Dan kwam de depressie weer terug en werd het leven moeilijk, soms heel moeilijk voor haar. Ze had er intussen van alles aan gedaan en had een redelijk leven, maar toch, de depressies bleven op de loer liggen. Daarnaast had ze vanuit haar jeugd angst voor hel en verdoemenis meegekregen, dat je eigenlijk nooit goed genoeg was. En ze had de angst dat als ze dood zou gaan, de duisternis van de hel in zou worden getrokken. “Toch”, vertelt ze, “is mijn leven redelijk goed en heb ik al veel contact met het licht en voel ik me tijdens de readingen en healingen die ik geef, heel goed verbonden en een helder kanaal”.

Een entiteit in de aura
Bij de aura-reading bleek dat zich naast haar hoofd een donkere wolk bevond die doorliep  tot aan de rand van haar aura: een entiteit die met zijn agressie af en toe donkere energie in haar aura dumpte wat haar depressief maakte.
Ik heb haar voorzichtig verteld wat er aan de hand was. Dat was een hele schok voor haar. Ze had er nooit bij stil gestaan dat zoiets aan de hand kon zijn. Ik zag ook dat de entiteit al in haar jeugd binnengekomen was op haar angstbeelden voor hel en verdoemenis. Gelukkig kon ik haar een healing geven en de entiteit een eindje uit haar aura zetten, maar nog niet helemaal. Ik gaf haar een oefening mee om het eigenaarschap van haar aura te herwinnen: baas in eigen aura! Ook kon een deel van haar oude angst voor de hel, waarop de entiteit was binnengekomen, ontladen worden. We maakten een afspraak voor over anderhalve maand als ik weer terug was van vakantie.
De dag na de reading belde ze me op, want ze was ’s morgens wakker geworden met een goed gevoel maar later die dag voelde ze dat die entiteit nog steeds actief was. Ze zou met de oefening voor eigenaarschap aan de slag gaan.

Het wegsturen van de entiteit
Na anderhalve maand zag ik haar weer voor een reading en ik hoopte dat ik de entiteit weer een stukje verder of misschien wel helemaal uit haar aura zou kunnen zetten. Maar het bleek verrassend anders te zijn.
Ze vertelde me dat ze, nadat ze mij had gebeld na de vorige reading, zich gerealiseerd had dat ze in wezen niet slecht en zondig was van binnen maar licht! Ze een epifanie (plotselinge openbaring) gehad,  waarin ze heel diep voelde dat het niet klopte dat ze slecht was, maar dat ze Liefde was en niets anders. Dat gaf haar op de een of andere manier de kracht om de entiteit eigenhandig uit haar aura te zetten. Een entiteit die ze na haar epifanie ook had waargenomen. Haar was de uitdrukking ‘talk to my hand’ te binnen geschoten (zie figuur 2) en dat gebruikte ze als beeld om de entiteit krachtig haar aura uit te sturen. [Deze uitdrukking is ontstaan als straattaal met een gebaar erbij van de rechterhand die met de palm naar de tegenstander wordt uitgestrekt terwijl over de rechterschouder wordt gekeken en gezegd: “Talk to my hand!”. Een krachtige manier van afwijzen om duidelijk te maken dat men niet wil horen wat de ander zegt.]


Figuur 2: Talk to my hand

Het wegsturen kostte haar twee dagen en sindsdien voelde ze zich bevrijd. De zwaarte die ze al die jaren gevoeld gehad, was weg, ’s morgens stond ze weer vrolijk op en ’s avonds kon ze weer prettig naar bed gaan zonder die zwaarte te voelen die er anders was. En nog wat, het stemmetje in haar hoofd dat altijd zei hoe slecht ze was en waarvan ze altijd gedacht had dat dat ze het zelf was, was weg! Ze had het gevoel dat haar leven een nieuwe fase inging.
Bij de reading die ik vervolgens gaf, zag ik dat haar aura enorm opgeknapt was, vooral het binnenste deel rondom haar hoofd en lijf waren vol lichte, schitterende kleuren. Ook bij haar benen schitterde haar aura al wat. Met de doorstroming daar was ze nog bezig, vertelde ze. Toch was er nog een donkere energielijn van haar oor naar de rand van de aura van de entiteit die toch nog niet helemaal vertrokken was (zie figuur 1). Aanvullende healing was nodig en het opnieuw doen van de oefening zodat ze zelf de restanten van de entiteit uit haar aura kon zetten. En wat opvallend was: ze had enorm aan kracht gewonnen om zo weer ‘baas in eigen aura’ te worden!

Naderhand mailde ze het volgende:
Toen ik aansluitend aan jouw reading in de Akasha kronieken ging vragen wat de reden van die entiteit was, hoorde ik dat ik al veel levens had gehad waarin ik me slecht en schuldig voelde en dat ik daarom deze keer geïncarneerd ben in dit gezin met dat zware katholieke schuldbesef. Bewust heb ik nooit iets van de entiteit geweten, maar onbewust heb ik hem aangetrokken om boete te doen voor mijn slechtheid.
Na de epifanie,  waarin ik ineens heel diep wist dat dit een illusie is en ik Liefde ben, kon ik de boetedoening stoppen en liet de entiteit zich zien.

Meer informatie
Over entiteiten, geesten, spirits of hoe je zo ook maar wil noemen, staat meer in ‘Ontdekkingsreis Innerlijk Licht’, deel 1, De Basis, blz. 335 en ‘Piek- en Verlichtingservaringen met Koendalinie-energie’ blz. 475.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *