Boek: Ontdekkingsreis Koendalinie-energie

Tien jaar lang werkte een groep van aura-healers samen bij het doen van meditatieoefeningen met kundalini-energie voor healing en spirituele ontwikkeling. Het begon met basisoefeningen waarbij het kundalinisysteem meditatief geactiveerd werd. In die geactiveerde toestand bleek het mogelijk een nieuw type van aura-healing te doen en werd geleidelijk aan de spirituele ontwikkeling gestimuleerd waardoor innerlijk ‘deuren van innerlijke waarneming’ open gingen die daarvoor niet toegankelijk en zelfs onbereikbaar leken. De op een harmonische wijze gebruikte kundalini-energie bleek een ‘motor’ voor verregaande spirituele ontwikkeling te zijn.

Ook bleken bij de oefeningen van de groep keer op keer bepaalde technieken essentieel. Technieken met betrekking tot het activeren en de ‘cool-down’ van de kundalini-energie, het extra aandacht besteden aan de gronding en het werken met de harmoniserende kracht van het hartchakra.

De oefeningen die deze groep in de eerste jaren gebruikte om de kundalini te activeren, healingen te geven en meditaties te doen zijn beschreven in het boek ‘Ontdekkingsreis Koendalinie-energie’.

► Klik op het boek voor de inhoudsopgave