31 Maken van een mock-up

Een healing of het effect van een aurareading kan soms versterkt worden door een mock-up te maken. Dat is een ‘model’ van iets wat je wilt in de toekomst. Bij deze meditatie is het gericht op je vrij, prettig en licht voelen. Een gevoelsgewaarwording dus.
HIerbij gaan we ons eerst afstemmen op ons hartchakra en innerlijk lichtpunt, de manifestatie van het innerlijk zelf in relatie met het Hoger Zelf. Vanuit die zuivere uitgangspositie wordt een tijdslijn naar de toekomst gevisualiseerd voor de mock-up.  In dit geval om je om je vrij, prettig en licht te voelen.

Gesproken meditatie ‘het maken van een mock-up’:

1. Start
Ga gemakkelijk zitten op en stoel met je voeten plat op de grond. Grond jezelf door wortels te visualiseren vanaf je voeten en stuit naar het centrum van de aarde.
Stel een klein kamertje voor in het centrum van je hoofd en maakt dat schoon en zet de datum van vandaag erop en je naam zodat het echt jouw kamertje wordt.

2. Activeren van je hartchakra
Activeer je hartchakra door daar je aandacht bop te richten en je voor te stellen dat er licht komt uit de voorkant van dit chakra en daarna ook uit de achterkant.

3. Instellen op je innerlijk licht
Stel je halverwege de voor- en achterkant van je hartchakra een lichtend punt voor, dit is het ‘punt van innerlijk licht. Hoe meer je innerlijk gezuiverd bent en probeert te leven vanuit dat wat je werkelijk wilt hoe groter de kans is dat je dit lichtpunt spontaan gaat zien. Stel je voor dat je hartchakra verlicht wordt door de energie van dit punt.

4. Activeren lichtlijn met Hoger Zelf
Stel je een lichtlijn voor vanaf het punt van innerlijk licht, door je kruin naar een ‘zonnetje’ bovenin je aura: je Hoger Zelf. Zeg innerlijk hallo naar dit zonnetje en voel als antwoord dat een hele lichte prettige energie vanuit het Hoger Zelf op je neerdaalt en hartchakra extra activeert.

5. Doorstralen met lichtenergie
Merk hoe de lichtenergie vanuit het Hogere Zelf je hartchakra activeert en vandaar gaat uitstralen. Eerst door je hele lichaam, dan je aura en tenslotte zelfs uit je aurawand. Alle plekken van je energiesysteem waar het donker is en energie in  de knel zit kan je ermee doorstralen. Dit helpt om donkerte op te lossen en je energie beter door te laten stromen.

6. Mock-up maken
Stel je nu een tijdslijn voor naar de toekomst. Laat een plek spontaan oplichten die te maken heeft met je vrij, prettig en licht voelen. Dit is je mock-up. Laat dan die plek als een ballonnetje los en laat die energie naar boven zweven in je aura. Bovenin de aura zit een kanaaltje naar de Akasha waar deze energie wordt opgenomen in de tijd-ruimtestructuur van de Akasha.
Zo gauw dit is gebeurd ontstaan van bovenaf aan pastelkleurige energie banden in je aura die doorlopen naar je gronding. Daar wordt tot slot je mock-up, en dus je wens voor je vrij, prettig en licht voelen, geankerd in de aarde. De komende dagen zal deze doorwerken om de mock-up tot realisatie te laten komen.

7. Afronding
Grond jezelf goed zodat je energie zich goed stabiliseert en kom rustig uit je meditatieve toestand.

Een ander voorbeeld over het maken van een mock-up kun je vinden in ‘Piek- en Verlichtingservaringen met Koendalinie-Energie’ van Pierjasi, blz. 207 en verder.

►Terug naar Mijlpaal X
►Volgende meditatie: Meditatie, healing en vergeven met de Christ-Force energie

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *