Boekpresentatie Ontdekkingsreis Innerlijk Licht

Download hier het persbericht van de boekpresentatie

(Juni 2015)

‘Ontdekkingsreis Innerlijk Licht’

Spirituele oefeningen met kundalini-energie

Deel 1: de Basis

Pierjasi

Het programma van de boekpresentatie was als volgt:

Inleidingen van

Pierre van Eijl (Auteur en Aurareader)

Hans Gerding (Prof. Em. Dr. op het gebied van de metafysica)

Muzikaal intermezzo: Annette van der Baan

Amarja Kamp (Coach, Raadsvrouwe)

Bianca Daniëls, uitgeefster Gopher, overhandigt eerste boek

Pauze en signeren bij boekverkoop

Geleide meditatie
Meditatie gericht op het spirituele hart en het onderwerp van het boek.

Over de inhoud van het boek

Eén oefening kan soms het verschil maken. In dit lees- en werkboek staan praktische oefeningen voor bewustwording, zuivering en healing. Ze zijn via de weg van inspiratie ‘doorgekomen’ en met een groep aurahealers uitgetest en verder ontwikkeld. Enkele proeflezers hebben hun ervaringen met deze oefeningen opgeschreven en toegestuurd, ze staan als illustratie bij de oefeningen.

In het boek komen ook de mystieke kanten van ons mens-zijn naar voren zoals de zevenvoudigheid in onze ontwikkeling (zeven chakra’s, zeven energielichamen), het ‘geheim van de gouden bloem’ een vorm van innerlijke realisatie uit de Chinese mystiek en transcendentie, het overstijgen van de ‘gewone’ werkelijkheid.

De eerste drie van de zeven energielichamen en aura’s die de mens heeft, komen in deel 1 aan de orde. Een goede doorstroming hiervan is niet alleen essentieel voor het dagelijks leven maar ook voor verdergaande spirituele ontwikkeling. Vandaar dat dit deel 1 ‘De Basis’ heet. Die ontwikkeling brengt het bewust worden van het innerlijk licht dichterbij waarbij het hartcentrum het focuspunt is.

De oefeningen die gericht zijn op een milde activering van het kundalinicentrum in de stuit, stimuleren de eigen spirituele ontwikkeling en verruimen daarmee de mogelijkheden van zelfhealing en healing van anderen. Blokkades en andere problemen kunnen zo diepgaander worden aangepakt.

Het boek bevat illustraties bij de oefeningen en de teksten. Een aantal illustraties zijn in kleur om beter te laten zien wat er in aura en energielichaam gebeurt bij het doen van de oefeningen.

Pierjasi schreef eerder ‘Ontdekkingsreis Koendalinie-energie’ en ‘Piek- en Verlichtingservaringen met Koendalinie-Energie’, ook uitgegeven door Gopher.

 

Boekverkoop

Het boek is te bestellen via Uitgeverij Gopher, en verder bij  Bruna of Bol.com,

Informatie over andere boeken van Pierjasi is eveneens op deze website te vinden: Ontdekkingsreis Koendalini-Energie, Piek- en Verlichtingservaringen met Koendalinie-Energie, Ontdekkingsreis Innerlijk Licht, Innerlijk licht gaat schijnen en Tocht van de Ziel