21 Aura zuiveren en versterken (oefening)

Storende energieën kunnen een aura infiltreren en daar tot hardnekkige storingen leiden. Zo kan storende energie in kanalen van het energielichaam terechtkomen en zo het fysieke lichaam ontregelen (bijvoorbeeld: knoop in je maag, oog irritaties, storingen hartslag of ingesnoerde keel). Of het kan in de aura energiestromen blokkeren waardoor het moeilijk is te gronden of dat iemand het contact met zichzelf kwijtraakt. Het kan dan gewenst zijn de aura te zuiveren van deze storingen. Bijgaande oefening is daarop gericht en kan tevens de aura versterken. Voor deze oefening is het nodig om technieken die eerder in deze ‘Pelgrimstocht Innerlijk Licht‘ zitten, toe te passen. Let op: In plaats van een kaarsvlam voor zuivering wordt het visualiseren en opblazen (laten ontploffen!) van een roos gebruikt.

Gesproken meditatie

1. Gronden

2. Aarde en kosmische energie laten stromen

3. Activering van het hartchakra

4. Storingen detecteren en uit je aura duwen

5. Storingen uitzuiveren

6. Restanten opruimen met roos

7. Energie terughalen en opvullen

8. Gronden en afsluiten

Voel je verschil nu je deze oefening gedaan hebt? Ga ervan uit dat alle beetjes helpen. Als het nodig is kan je deze oefening regelmatig herhalen.

► Naar volgende oefening: 22 Opbouwen van een auraschild
► Naar vorige oefening: 20 Zuivering telepathische kanalen
► Terug naar Mijlpaal 2

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *