Gesproken meditaties bij Ontdekkingsreis Koendalinie-energie

Het kan lastig zijn om alleen aan de hand van een tekst een meditatie goed te doen. Plaatjes kunnen dan al wat helpen, maar een gesproken tekst is voor sommigen de stimulans om de oefening te doen op een manier zoals deze bedoeld is. Op deze website staan daarom een aantal gesproken meditaties bij ‘Pelgrimstocht Innerlijk Licht’. Het doen van die oefeningen kan je helpen meer te ontdekken van je innerlijk licht en hoe daarmee in het dagelijks leven om te gaan.

► Start Pelgrimstocht Innerlijk Licht

Van niet alle oefeningen uit dit boek zijn er gesproken meditaties in de Pelgrimstocht. Daarom staan hier een paar aanvullingen.

De zuil van tantra

Deze gesproken meditatie staat in hoofdstuk 10 ‘Eenheidservaringen’ op bladzijde 231. Omdat de oefening vrij lang is, heb ik die in stukken opgesplitst. Hier staat stap 6: ‘De zuil van Tantra’. Omdat de stappen 1 t/m 5 hier niet zijn opgenomen is een aparte opstartmeditatie toegevoegd.

Gesproken meditatie De zuil van Tantra

Zuivering energiekanalen naar voortplantingsorganen

Tussen het stuitcentrum van de kundalini-energie en de voortplantingsorganen zitten energiekanalen. Soms zit daar storende energie in van anderen. Deze meditatie is erop gericht die storing op te lossen. Deze meditatie staat op bladzijde 229. Het is stap 1, 2 en het laatste deel van stap 3 van de meditatie.

Gesproken meditatie: Zuivering energiekanalen naar voortplantingsorganen

 

► Terug naar het boek Ontdekkingsreis Koendalinie-energie

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *