Boek: Piek- en Verlichtingservaringen met Koendalinie-Energie

Ooit een piekervaring gehad? Of misschien wel meer dan een? En wat zijn het eigenlijk? In dit tweede boek van Pierjasi staan meditaties en ervaringen voor het bewust worden, verkennen en versterken van piek- en verlichtingservaringen. De kern van het boek wordt gevormd door de resultaten van een project ‘Piekervaringen en Kundalini-energie’ van enkele jaren geleden. Na een oproep in enkele tijdschriften kwamen tientallen mensen naar Utrecht voor een aura-reading om naar hun piekervaringen in relatie met hun kundalini-energie te laten kijken. De resultaten vormen een indrukwekkende serie piekervaringen en geven een beeld van de werking van kundalini-energie daarbij. De resultaten staan in het boek vermeld met korte beschrijvingen van de piekervaringen. Ook wordt ingegaan op verlichtingservaringen vanuit het gezichtspunt van een aura-reader.

Verder wordt in dit boek ingegaan op de werking van kundalini-energie in de mens in de natuur en in hemellichamen. De kundalini in hemellichamen wordt wel de ‘Mahakundalini’ genoemd, letterlijk: de grote kundalini.
Ook komt het ontdekken van de energie van de kernster die diep in ons is, het geheugen, devische energieën in de natuur, droomenergie, de energie van onze levensmissie en de reïncarnatiecyclus naar voren. Al deze onderwerpen worden niet alleen beschreven aan de hand van ervaringen uit de praktijk maar het boek bevat oefeningen die je in staat stellen de waarheid hierover zelf te ontdekken.

►Klik op het boek voor de inhoudsopgave: