Interactieve lezing: Ontdekkingsreis Innerlijk Licht

Zondag 25 oktober 2015 is bij de Stichting Emma, Centrum voor Wereldvrede en Milieu, te Utrecht een interactieve lezing gehouden door Pierre van Eijl en Amarja Kamp

Ontdekkingsreis Innerlijk Licht

Twintig jaar geleden begon een groep aurahealers met tweewekelijkse bijeenkomsten waarin gezamenlijke meditaties werden gedaan en healingen uitgewisseld. Van iedere bijeenkomst werd een verslag gemaakt waarna er weer ideeën voor een volgende bijeenkomst ‘doorkwamen’. Al deze verslagen samen geven een beeld van een fascinerende ontdekkingsreis van de innerlijke werkelijkheid met veel praktische methoden om jezelf of anderen heel te maken. De verslagen van deze bijeenkomsten zijn uitgewerkt in het boek ‘Ontdekkingsreis Innerlijk Licht: De Basis, deel 1.

Het is een lees/werkboek geworden waarbij de diepere dimensies van de mens naar voren komen. Diepere dimensies die aansluiten bij wijsheden uit de Indiase- en Chinese mystiek en de Westerse metafysica. Ze staan niet alleen beschreven maar ook staan er oefeningen om ze zelf te ontdekken en bewust te worden. Zo kan iedereen zelf ontdekken wat het belang er van is voor zijn of haar eigen leven.
Enkele proeflezers hebben hun ervaringen met deze oefeningen opgeschreven en deze staan als illustratie bij de oefeningen. Ook de ervaringen die door de auteur zijn opgedaan bij vele honderden aura-readingen zijn erin verwerkt.
Eén oefening kan soms het verschil maken en in dit boek staan praktische oefeningen voor zowel bewustwording, zuivering als healing. Die ontwikkeling brengt het bewust worden van het innerlijk licht, en daarmee van ons ware zelf, dichterbij waarbij het hartcentrum het focuspunt is. Juist het contact met ons innerlijk zelf kan ons helpen tot betere beslissingen in het leven te komen, zowel bij kleine dingen als bij moeilijke kwesties. Contact met ons innerlijk licht voedt onze innerlijke kracht.
Het boek bevat illustraties bij de oefeningen en de teksten. Een aantal illustraties is in kleur om beter te laten zien wat er in de aura’s en energielichamen gebeurt bij het doen van de oefeningen.
Pierjasi (auteursnaam) schreef eerder ‘Ontdekkingsreis Koendalinie-energie’ en ‘Piek- en Verlichtingservaringen met Koendalinie-Energie’, ook uitgegeven door Gopher. Hij is naast aurareader en healer, ook wetenschappelijk onderwijsadviseur.
Na de pauze was er voor geïnteresseerden de mogelijkheid om deel te nemen aan een geleide meditatie over het spirituele hart, centrum van ons wezen.
Ook een van de leden van de groep healers, Amarja Kamp, heeft iets over haar ervaringen verteld met toepassingen in haar leven: “Wat ik zo leuk vind aan Pierre is dat hij zijn wetenschappelijke kijk op de wereld heeft gebruikt om de minder zichtbare wereld in kaart te brengen. Hij heeft dat zo verwoord dat anderen er iets mee kunnen. En wat je ermee kan was mijn insteek in het verhaal. Hoe open ik m’n hart? Leef ik een leven dat wortels heeft in de aarde en takken in de hemel? Dat vruchtbaar is en licht. Als coach en geestelijk raadsvrouw heb ik gemerkt hoeveel dit bijdraagt aan een authentiek leven. Toen ik de oefeningen weer las in het boek, dacht ik: ‘Oh, wat leuk. Die moet ik ook eens doen’. Om daarna in de lach te schieten. Want ik heb ze allemaal al gedaan, in die twintig jaar en meer. Ze werken!”

► Recensie in het tijdschrift Paravisie

Het boek is te bestellen bij de webwinkel van uitgeverij Gopher en bij Bol.com. Het ISBN-nummer is: 9789051799095