Recensies Tocht van de Ziel

Tocht van de Ziel

Boekbespreking van Amarja Kamp

Publicatie in voorbereiding in de Sofia, blad Inayati Orde (Soefi’s) Nederland & Vlaanderen

Ik heb wel wat met de ziel. En met Pierre van Eijl. Al 40 jaar bevriend en samen met onze groep veel ontdekt over onze ziel. Het eerste wat bij me opkomt is dat hij ooit, lang geleden in een helderziende reading zei : “Je ziel vindt het heel leuk om bij je te zijn. Ik weet nog dat ik dacht: nou dat is er in elk geval 1! Vond het een hele grote geruststelling. Iemand vond het leuk om bij me te zijn. En dan nog wel mijn ziel. Het werd een boeiende reis. M’n beeld van God moest op de helling…het oude beeld werkte niet. Ik kreeg toen een boek van Atum: I heard God laughing. Dat klonk beter. Daar kon ik wat mee. Later volgden er veel nieuwe ontmoetingen met God. Pierre vertelde over een godsvonk. Een plek om God te ontmoeten. Het werd mijn lievelingsmeditatie. Later bedacht ik een snellere manier om contact te maken:  ‘A highway to Heaven’. De eerste en belangrijkste stap is aarden. Voeten op de grond en je verbinden met de aarde. Dat viel niet mee voor iemand met gemengde gevoelens over geïncarneerd zijn. Ik zweefde er liever wat boven. Maar okay… aarden moest. Stap twee is je hart openen en een verbinding maken met boven. Als je hoog genoeg gaat, kom je op een plek waar je God kunt ontmoeten. Dat werd een verrassende ervaring. Omdat telkens als ik vanuit mijn hart contact maakte er nieuwe dingen gebeurden. Ik heb met God gewandeld. In een kosmisch bad gelegen. Ben door engelen verwelkomd met spandoeken WELKOM THUIS na een reis. Altijd anders. Altijd uniek en onherhaalbaar. De reis met mijn ziel gaat nog altijd verder, AND IT FEELS GOOD. Ik voel me dankbaar voor mijn ontwikkeling. Voor alle boeken die Pierre geschreven heeft. Alle avonturen. Alle steun.

Tocht van de Ziel, van Pierjasi (auteursnaam van Pierre), ISBN 9789493280014. Te bestellen in de boekhandel of via webwinkels.