Nieuwsbrief KoendalinieNetwerk februari 2023

Hallo lezer(es) van deze nieuwsbrief

 

Gisteren heb ik een interactieve lezing gegeven voor een groep spiritueel geïnteresseerde mensen. Het onderwerp was de mystiek van lang geleden, 5000 jaar, de tijd waarin de hunebedden in ons land gebouwd werden. Omdat in die tijd een praktische vorm van mystiek centraal stond heb ik ook een bruggetje gelegd met de mogelijkheden om in het alledaagse leven daar ook meer bewust van te worden. Ik gaf de volgende voorbeelden

‘Ingevingen’,

‘Op je innerlijk gevoel afgaan bij beslissingen’,

‘Helder waarnemen’,

‘Gevoel dat iets zinnig is’,

‘Je hart laten spreken’,

‘Je intuïtie gebruiken’,

‘Je innerlijk afstemmen’

Misschien herken je een aantal van deze ervaringen of acties uit je eigen leven. In de discussie gisterenavond merkte ik dat er bij veel mensen herkenning was, maar ook de behoefte daar meer mee te doen. Ik merk ook verder dat bij een aantal mensen waarvan ik uit het land reacties krijg, de behoefte is om volgende stappen in hun spirituele ontwikkeling te zetten. Mogelijk dat de boeken en meditaties van de website van het KoendalinieNetwerk daaraan kunnen bijdragen.

Verder in deze nieuwsbrief een oproep om deel te nemen aan het project ‘Zoektocht naar de Ziel’, aandacht voor een artikel in Paravisie over buitenaards leven en een nieuwe meditatieve oefening voor zelfhealing gericht op de gewrichten.

 

Oproep om deel te nemen aan het project ‘Zoektocht naar de Ziel’

Afgelopen maanden ben ik bezig geweest een ‘Zoektocht naar de Ziel’ te maken. Dat bestaat uit een 10-stappen plan om door middel van teksten, vragen met feedback en een gesproken meditatie bewuster contact met je ziel te maken. Veel van die informatie is gebaseerd op helderziende waarneming door middel van aura-reading. Ik zoek mensen die dit 10-stappenplan willen uittesten inclusief de oefeningen. Als je deelneemt krijg je in een WORD-file met gratis een uniek document om naar je eigen ziel op zoek te gaan en verder een gesproken meditatie die je op je computer of mobiel kunt afluisteren. Die meditatie is een hulp om tot bewust contact met je ziel te komen. Ik van mijn kant wil graag het document terug met daarin aangegeven je antwoorden op de vragen en, in antwoordboxen, je ideeën over de ziel en mogelijk suggesties voor verbetering van het 10-stappenplan. Op basis van de binnengekomen feedback werk ik het 10-stappenplan bij en ga het dan via de website van het KoendalinieNetwerk ruimer beschikbaar maken.

Heb je belangstelling? Mail naar contact en vermeld je naam en  ‘Zoektocht’

 

Artikel Paravisie

Het proces van spirituele ontwikkeling kan je als mens tot nieuwe inzichten brengen. Die nieuwe inzichten passen misschien niet altijd in ons bestaande beeld van de werkelijkheid. Het is dan tijd er goed op te letten of we werkelijk een nieuw inzicht hebben gekregen of dat het een misvatting betreft. Symbolische beelden verkregen via een aura-reading of een mijmering kunnen soms gemakkelijk als echt worden gezien. Zo is de mogelijkheid van buitenaardse beschavingen en het contact daarvan met de aarde, een lastig onderwerp. Het stoot mensen al gauw af, omdat het als ongeloofwaardig overkomt. De vraag is ook wat mogelijke buitenaardse beschavingen met spirituele ontwikkeling te maken hebben. Afgelopen maand heb ik hoofdstuk 13 van het boek ‘Tocht van de Ziel’ omgewerkt tot een artikel voor Paravisie. Het is gebaseerd op aura-reading ervaringen met enkele mensen waarvan tijdens de reading bleek dat ze oorspronkelijk van een ander zonnestelsel kwamen en met een bepaalde reden op aarde geïncarneerd waren. (Artikel Paravisie maart 2023)

Plaatje bij artikel in Paravisie maart 2023

 

Healing van de gewrichten

Met aura-healing kan een bijdrage aan de gezondheid van gewrichten worden geleverd. Soms zijn er bewust of onbewust spanningen in je, die extra druk geven op je gewrichten.

Man met eenzijdige spanningsplek in de rug

 

Die druk kan eenzijdig op je gewrichten werken wat extra verstorend kan werken. Met aura-healing kunnen die spanningen (gedeeltelijk) oplossen. Als dat gecombineerd wordt met aura-reading kunnen deze spanningen beter worden opgespoord. Ook kunnen er energetische storingen zijn die de werking van je gewrichten bemoeilijken. Ook hier kan door healing van de oorzaken een gewrichtsprobleem worden verminderd of zelfs worden opgelost. Onderstaande zelfhealing is daarop gericht. Er wordt met een gewrichtsmudra gewerkt en met aura- en prana-healing. Zo kun je zelf je gewrichten een krachtige, positieve impuls geven. Hier kun je deze zelfhealing meditatie vinden: https://kundalini-energie.nl/2023/02/23/y10b-healing-van-gewrichten/

 

Eigen ervaringen?

Heb je zelf nog bijzondere spirituele ervaringen gehad die je graag wilt delen, dan hoor ik dat graag. Mail dan naar contact

 

Hartelijke groet, Pierre van Eijl

KoendalinieNetwerk

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *