Nieuwsbrief KoendalinieNetwerk januari 2023

Hallo lezer(es) van deze nieuwsbrief

 

Weer een nieuw jaar vol onverwachtse ontwikkelingen en verrassingen ligt voor ons. Misschien een jaar met spirituele hoogtepunten, geluk en liefde…

Om het nieuwe jaar te beginnen heb ik nog enkele nieuwe dingen op de website van het KoendalinieNetwerk én op de website van het Hunebed centrum te Borger gezet. Op die laatste website komen  regelmatig helderziend verkregen verhalen over hunebedden te staan en dan vooral de spirituele kant ervan. Want dat komt uit tal van aura-readingen naar voren: hunebedden zijn  niet gebouwd als graftomben maar als spirituele krachtcentra waarbij de toenmalige priesters en priesteressen in trance konden gaan om hun spirituele gidsen te raadplegen voor het oplossen van problemen van de stam. Ik beschouw die priesters en priesteressen een beetje als collega’s, want ook zij werkten met genezende energie en hulp vanuit de geestelijke wereld. Ze deden soms indrukwekkende healingen of wisten met hun adviezen tot een goede aanpak van lastige problemen te komen. Vandaar mijn belangstelling daarvoor!

 

Hunebedverhaal

Het laatste hunebedverhaal dat op de website van het Hunebedcentrum te Borger is geplaatst gaat over de positionering van hunebedden. Dat was naar aanleiding van een lezing van Peter van den Hoek op het Hunebedcentrum die een theorie had over deze positionering. Dat stimuleerde me om er zelf eens helderziend naar te kijken. Het resultaat staat in het volgende verhaal: https://www.hunebednieuwscafe.nl/2022/12/waarom-staat-het-hunebed-daar/

 

Lezing over chakra’s en kundalini

Door de Theosofische Loge Utrecht ben ik uitgenodigd een lezing te geven over chakra’s en kundalini. Het is een openbare lezing die voor iedereen toegankelijk is. De lezing is op 20 januari en begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur). Adres: Kruisstraat 307, te Utrecht.

http://utrecht.theosofie.nl/htdocs/Programma/programma.html

Voor meer informatie over chakra’s en kundalini kun je terecht op de website van het KoendalinieNetwerk. Hier staan ook geschreven en gesproken oefeningen op om met je kundalini-energie, aura’s en chakra’s te werken.

 

Hunebedquiz

Misschien heb je de hunebedquiz al gedaan maar heb je ondertussen wat meer verslagen van aura-readingen van hunebedden gelezen. Met die nieuwe kennis kijk je misschien anders aan tegen de quizvragen.

Klik op de figuur voor de hunebedquiz.

Eigen ervaringen?

Heb je zelf nog bijzondere spirituele ervaringen gehad die je graag wilt delen, dan hoor ik dat graag. Ik ga binnenkort een aparte pagina op de website van het KoendalinieNetwerk zetten voor deze ervaringen Mail dan naar contact.

 

Hartelijke groet, Pierre van Eijl

KoendalinieNetwerk

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *