Nieuwsbrief KoendalinieNetwerk maart 2023

Hallo lezer(es) van deze nieuwsbrief

De ziel staat dit keer opnieuw in de belangstelling met een kort bericht over de stand van zaken met het project ‘Zoektocht naar de Ziel’. Dit is een 10-staps zoektocht bestaande uit teksten, afbeeldingen, vragen, feedback en oefeningen om zelf meer bewust te worden van je ziel en zelfs waar dit zielengebied te vinden is in je. Verder wordt verwezen naar een meditatieve oefening om een zielenband die je hebt met een ander meer bewust te worden en zo nodig een healing te geven. Maar we beginnen dit bericht met de aankondiging van een korte lezing over de spirituele kant van hunebedden, want ook voor onze verre voorouders was spiritualiteit belangrijk.

 

Korte lezing over de spirituele kant van hunebedden

Voor belangstellenden houd ik ’s avonds 12 april een korte lezing over de spirituele functie van hunebedden in het Hunebedcentrum te Borger in Drenthe.

 

Hunebedden, waren het eigenlijk wel graftomben, of toch niet….?

Meer informatie over het programma van 12 april kun je vinden op de website van het centrum. Meer informatie over de spirituele functie van hunebedden kun je vinden op deze website.

 

Project Zoektocht naar de Ziel

In de vorige nieuwsbrief kondigde ik het project ‘Zoektocht naar de Ziel aan. Een tienstapsmodel om door het lezen van teksten, tekeningen en plaatjes, vragen te beantwoorden met feedback, en een gesproken meditatie te doen om dichter bij je ziel te komen. Ik vroeg de vorige keer om deelnemers voor de testfase. Daar hebben zich 21 mensen voor opgegeven. Dat is een mooi aantal voor deze testfase, zodat de diversiteit en rijkheid van ervaringen goed naar voren kan komen. De testfase is nu bijna afgesloten. Zo gauw er meer duidelijkheid is over de resultaten, laat ik dat weten. Overigens is al een volgende fase gepland waarbij de zoektocht gecombineerd wordt met een ‘live’-sessie.

 

Zielenband healing

Nog meer over de ziel op de website van het KoendalinieNetwerk. Bij de ‘Pelgrimstocht Innerlijk Licht’ staat een meditatie over het ontdekken van de ziel. Als vervolg daarop staat er nu ook een nieuwe zelfhealingoefening voor het zuiveren van een zielenband die je met een ander hebt. Zielenbanden zijn energetische connecties die zich tussen jouw zielengebied en dat van een ander hebben gevormd. Die ander is doorgaans iemand  waarmee je een vertrouwd contact hebt. Bij helderziende waarneming laten deze zielenbanden zich zien als transparante connecties waardoor de energie gemakkelijk tussen jouw en de ander stroomt. Die ander kan een geliefde zijn, je kind, een ouder, vriend of vriendin of misschien een collega waarmee je een prettig contact hebt. Toch kan die band verstoord zijn omdat er in het verleden dingen gebeurd zijn die je niet lekker zitten. Door middel van een zielenband healing kun je die storingen meer bewust worden en er vaak wat aan doen zodat ze minder storen. Die healing is op de website van het KoendalinieNetwerk te vinden als Z3 Healing van een zielenband. Daar staat ook een voorbeeld op van de healing van een zielenband.

 

Eigen ervaringen?

Heb je zelf nog bijzondere spirituele ervaringen gehad over bovenstaande onderwerpen die je wil delen, dan hoor ik dat graag. Mail dan naar contact.

 

Hartelijke groet, Pierre van Eijl

KoendalinieNetwerk

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *