Nieuwsbrief KoendalinieNetwerk oktober 2022

Hallo lezer(es) van deze nieuwsbrief

 

Deze week is de website van het KoendalinieNetwerk met een nieuwe vormgeving en nieuwe software van WordPress van start gegaan. Nog niet alles is volledig geïnstalleerd. Een aantal bladzijden is nog ‘under construction’. Met een paar nieuwe dingen die op deze website zijn opgenomen kun je alvast kennismaken: een ‘hunebedquiz’, een nieuw blogbericht over de energie van de zon en een nieuwe healingoefening met zonne-energie.

 

De hunebedquiz

Bij het nieuwe boek ‘Magische Stenen, korte verhalen uit de hunebedtijd’ is ook een hunebedquiz ontwikkeld.

Met deze quiz kun je nagaan of je het beeld van het oorspronkelijk gebruik van hunebedden zoals dat uit een serie aura-readingen tevoorschijn is gekomen, duidelijk hebt. Klik op ‘Hunebed Quiz’.

O ja, de quiz ziet er gemakkelijk uit, maar is toch niet zo heel gemakkelijk!

 

Blogbericht over de energie van de zon

Het nieuwe blogbericht gaat over de helende kracht van de zon, maan en sterren. Het is een verslag van een aura-reading van iemands vorige leven waarin hij als medicijnman in Afrika het vermogen ontwikkelde om met de helende kracht van deze hemellichamen anderen een healing te geven. Klik op ’Healing met de energie van zon, maan en sterren van een medicijnman’.

 

Healing oefening

Je kunt ook zelf aan de slag met het gebruiken van de energie van de zon, maan en sterren voor het doen van een zelfhealing. De figuur laat zien hoe de instraling van de zon doorwerkt in het etherische energielichaam en opgeslagen wordt in een ‘zonnecentrum’ achter de navel. Vandaar kan deze energie door heel je lichaam stromen en dat vitaliseren.

Instraling zonne-energie in het energielichaam en opslag in het zonnecentrum achter de navel

 

Klik op ‘Y15 Zonne-healing’ voor het volledige verhaal.

 

 

Eigen ervaringen?

Mocht je zelf nog bijzondere ervaringen hebben gehad met hunebedden of healing met zonne-energie, dan hoor ik dat graag. Mail dan naar contact

Hartelijke groet, Pierre van Eijl

KoendalinieNetwerk