Links naar websites kundalini-energie

Op het internet zijn veel plaatsen waar je meer informatie over kundalini-energie kunt vinden. Vaak zijn dat websites van mensen die plotseling sterke stromen energie in hun energielichaam ervaren hebben en in een intensief spiritueel proces zijn geraakt. Dit kan kundalini-energie zijn, maar dat hoeft niet. Ook andere metafysische toestanden zijn mogelijk of er kan sprake zijn van een combinatie van een sterk stromende kundalini-energie en andere problematieken. Hieronder een lijst met websites:

  • In Haarlem geeft René Tol, yogaleraar, individuele consulten en oefengroepen op het gebied van kundalini-energie. Hij heeft veel ervaring met yoga maar ook wat je met behulp van yoga kan doen bij een verstoorde kundalini-energie. René Tol en Pierre van Eijl hebben in 1995 een ‘Zelfhulpgroep’ georganiseerd voor mensen die problemen hadden met hun kundalini-energie. Zie voor meer informatie Yuj.
  • Interessant is ook de Duitse website ‘Kundalini‘ van Alfred Ballabene. Op deze site staan ook allerlei verwijzingen naar de Indiase mythologie in relatie met kundalini.
  • Op de Amerikaanse website van Kurt Keutzer staan ook verwijzingen naar mailing lists en verwijzingen naar andere informatiebronnen.
  • Op de Nederlandstalige site Kundalini Crisis worden voorbeelden gegeven van mensen die een crisis hadden die mogelijk samenhing met het uit balans zijn van hun kundalinisysteem.
  • Ook van Bob Boyd zijn op diverse plaatsen interviews en artikelen te vinden. Hij heeft een kundalini survival guide op het internet gepubliceerd.
  • Een Engelstalige mailing list met allerhande informatie met betrekking tot kundalini-energie vindt je bij Kundalini Gateway

►Links over spirituele ontwikkeling