Nieuwsbrief oktober 2020

Hallo lezer(es) van deze nieuwsbrief
 
Al een paar keer hebben we het in deze nieuwsbrief gehad over de bewustwording en healing van het etherische energielichaam. Dit is het energielichaam dat het dichtste bij ons fysieke lichaam is. De andere energielichamen, zoals het emotionele, het mentale en het spirituele lichaam, hebben een hogere frequentie en staan wat verder af van het fysieke lichaam (maar zijn daar trouwens ook belangrijk voor).
Bij healing van het etherische lichaam kunnen we vaak heel direct het effect daarvan voelen in ons fysieke lichaam. Omdat dit etherische lichaam zo belangrijk is, is een nieuwe ‘Mijlpaal Y’  in de Pelgrimstocht Innerlijk Licht er helemaal aan gewijd: ‘Het wonder van het etherische energielichaam’.
 
Healing van het etherische lichaam met een kundalini-kolom
Soms kun je last hebben van ongemak in je lichaam. Dat kan pijn, irritatie of iets anders zijn. Ook als je niet weet wat precies de oorzaak ervan is, kan het prettig zijn om een meditatie te doen die je ongemak verlicht. De meditatie die hier staat is zo’n  meditatie. Je activeert daarbij je kundalini-energie in je etherische lichaam zodat deze een energiekolom vormt van stuit tot kruin (zie figuur 1). Bij de schouders en in het bekken zitten zijkolommen naar respectievelijk de armen en de benen.


Figuur 1: Kolommen kundalini-energie in het etherische energielichaam

De energie van die kolom kun je laten uitwaaieren door je hele lichaam en je hele aura. Dan zul je merken dat dat een prettig, helend effect op je heeft.
Voor deze healingmeditatie kun je naar:
https://kundalini-energie.nl/content/y1-healing-etherische-energielichaam-met-een-kundalini-kolom
 
Eigen ervaringen?
Mocht je zelf ervaringen hebben met de oefening voor healing van het etherische energielichaam, dan horen we dat graag! Mail dan naar contact.
 
Hartelijke groet, Pierjasi

Navigatie

► Naar Nieuwsbrief november 2020

► Naar vorige nieuwsbrief september 2020

► Naar Nieuwsbrievenarchief