Nieuwsbriefarchief 2021 – nu

Nieuwsbriefarchief KoendalinieNetwerk (2021 – nu)

► Nieuwbrief maart 2023

Aankondiging van een lezing in het hunebedcentrum te Borger (met als titel: Hunebedden, waren het eigenlijk wel graftomben, of toch niet….?), een update over het project ‘Zoektocht naar de Ziel’ en een methode om de zielenband met iemand te helen.

► Nieuwbrief februari 2023

Een oproep om deel te nemen aan het project ‘Zoektocht naar de Ziel’, de aankondiging van een artikel in Paravisie over een bijzonder geval van buitenaards leven en een healingmethode voor de gewrichten.

► Nieuwsbrief januari 2023 

Met een studie naar de positionering van hunebedden, de aankondiging van een lezing over ‘chakra’s en kundalini-energie’ en verwijzing naar de hunebedquiz.

► Nieuwbrief december 2022

Een kerstvertelling op basis van een aura-reading en een speciale healingmethode gericht op het oplossen van trauma’s opgedaan in de oren.

► Nieuwsbrief november 2022

Over de inwijdingstocht door de piramides van Gizeh, een oefening voor vrouwen om hun vitale levenskracht op te laden en een aura-reading over een hunebed in Normandië.

► Nieuwsbrief oktober 2022

Met aankondiging van de hunebedquiz (lastig maar wel een uitdaging), een blogbericht over de opleiding van een Afrikaans medicijnman en een healing met zonne-energie die je zelf kan doen

► Nieuwsbrief maart 2022

Het boek Tocht van de Ziel, spirituele oefeningen met kundalini- en andere energieën komt uit met een feestelijke boekpresentatie

► Nieuwsbrief jan/febr. 2022

Verslag van een bezoek aan Scheveningen waar een bijzondere steen ligt op het Belvèrdère duin met een spirituele uitstraling. Verder een verhaal van een Belgischer hunebed te Wéris waar bij een aura-reading een strijd tussen volkeren naar voren kwam. Tot slot nog drie reviews van het boek ‘Magische stenen, korte verhalen uit de hunebedtijd’.

► Nieuwsbrief sept/dec 2021

Presentatie van het boek ‘Magische Stenen, korte verhalen uit de hunebedtijd’ met de ontdekking van de oorspronkelijke spirituele functie van hunebedden.

► Nieuwsbrief mei/aug 2021

Het verhaal van de verborgen grottekeningen bij Les Eyzies in Frankrijk en waar die oorspronkelijk voor dienden.

► Nieuwsbrief februari 2021

Hoe kun je de energie van een gebedshouding ervaren. Verder een manier om je lendenwervels een healing te geven, belangrijk als je van dat gebied last hebt.

► Nieuwsbrief januari 2021

Met een korte meditatie hoe je de ballast van en afgelopen jaar kan opruimen om zo wer zuiver en open een nieuw jaar in te gaan. Verder een meditatie om liefde in je leven uit te nodigen: de ‘Love-Multiplier’ meditatie.

Terug naar de homepage van het KoendalinieNetwerk