Gesproken meditaties bij Ontdekkingsreis Innerlijk Licht

In het boek ‘Ontdekkingsreis Innerlijk Licht van Pierjasi, staan een aantal meditatieve oefeningen die je in staat stellen je spirituele ontwikkeling krachtig  te stimuleren. Als hulp bij het doen van deze oefeningen is alvast één oefening bij wijze van proef ingesproken. Het is oefening 5.2 op bladzijde 98 van het boek: ‘Activering van je geestelijke kundalini-energie’. Met deze oefening kun je bewust een geestelijk kundalinicentrum boven je hoofd activeren (zie figuur 5.4).

Figuur 5.4 Geestelijke kundalini-energie

Hierdoor gaat de geestelijke kundalini-energie meer stromen waardoor je gemakkelijker toegang kunt krijgen tot de hogere energiegebieden in je energiesysteem. Samen met de aardse kundalini-energie vanuit je stuit kunnen ze een bijzonder meditatief gevoel van balans creëren. Een gevoel waarbij je een vorm van innerlijke eenheid met het zijnde kunt ervaren. Hieronder staat de oefening. Ze bevat nog enige extra toelichting vergeleken met de boektekst..

Gesproken meditatie bij oefening 5.2 ‘Activering van de geestelijke kundalini-energie’

Wat je nog meer kunt doen

Elders op deze website staat een reeks spirituele oefeningen die gericht zijn op de realisatie van je innerlijk licht. Deze oefeningen overlappen deels de oefeningen in de boeken van Pierjasi (‘Ontdekkingsreis Koendalinie-energie‘, ‘Piek- en Verlichtingservaringen met Koendalinie-energie‘, Ontdekkingsreis Innerlijk Licht‘, ‘Innerlijk Licht gaat schijnen‘ en ‘Tocht van de Ziel‘). Meer informatie over deze boeken is op deze website te vinden..

► Start Pelgrimstocht Innerlijk Licht
► Terug naar het boek ‘Ontdekkingsreis Innerlijk Licht’

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *