Nieuwsbrief juni 2019

Spiritualiteit in de oertijd
Af en toe verschijnen er nieuwe artikelen over metafysische onderwerpen op een andere site namelijk de website van het Hunebedcentrum te Borger, Drenthe.
Bij aura-readingen van megalithische monumenten zoals hunebedden ontdekte ik jaren geleden dat deze niet als graven gebouwd waren, maar als krachtplekken voor de toenmalige priesters om in trance te komen en hun spirituele gidsen (hun goden) van de geestelijke wereld te raadplegen. De antwoorden hielpen om zieken te genezen, conflicten op te lossen en vragen waar een stam mee worstelde tot een oplossing te brengen. Ik was zelf getroffen door de prachtige oplossingen die werden aangedragen van lastige conflicten en zag hoe deze priesters zowel lichamelijke als geestelijke ziekten effectief konden oplossen. Voor mij waren het een soort collega’s en uit interesse heb ik bij een groot aantal megalithische monumenten aura-readingen gedaan. Afgelopen maand is er op de website van het hunebedcentrum weer een nieuw verhaal geplaatst over een huwelijksvoltrekking in een hunebed. Misschien vindt je het interessant om te lezen!
https://www.hunebednieuwscafe.nl/2019/05/de-huwelijksvoltrekking-in-hunebed-iii-van-de-oldendorfer-totenstatt-duitsland/
Wil je meer over spiritualiteit in de verre oudheid lezen, dan kun je op deze pagina  kijken:
https://kundalini-energie.nl/blog/de-spirituele-functie-van-hunebedden-komt-beeld
 

Hunebed (D10, Gasteren, Drenthe)

Soepele denkkracht meditatie
Deze maand is er nog een meditatie bijgekomen op de website van het KoendalinieNetwerk over het versoepelen van je denkkracht. Dat is een meditatie en healing in stappen omdat niet alleen de (etherische) hersenen hierbij een rol spelen maar ook de (etherische) zonnevlecht en de aura. Je vindt deze meditatie en healing op de volgende pagina:
https://kundalini-energie.nl/content/37-soepele-denkkracht-meditatie
Na afloop kunnen je hersenen echt anders aanvoelen, alsof dat hele gebied geactiveerd en vol leven is!
 
                                    

                                KoendalinieNetwerk
 
 
Deze Nieuwsbrief van het KoendalinieNetwerk is een nieuw initiatief. Als je feedback of ideeën hebt voor toekomstige nieuwsbrieven, laat me dat dan weten: https://kundalini-energie.nl/contact
 

► Naar volgende nieuwsbrief juli 2019
► Terug naar Archief Nieuwsbrieven