X4 De Innerlijke Lichtverbinding maken

De Innerlijke Lichtverbinding, een krachtige meditatie gericht op de toekomst
Met oud en nieuwjaar of een ander belangrijk momenten in je leven kun je goede voornemens maken, maar je kunt (daarnaast) ook nog iets anders doen wat misschien wel beter werkt. Door te mediteren vanuit een innerlijke lichtverbinding kun je je richten op de toekomst en daar het positieve in versterken. Zo bouw je een energetische ondersteuning op die je eigen activiteiten in die richting versterkt.

Opbouw meditatie

De meditatie bestaat uit een voorbereidend deel waarbij je je metafysische energiesysteem zuivert en je hartcentrum activeert en contact maakt met je innerlijke licht. Daarna (na 12 minuten) ga je je kundalini-energie activeren en daarmee de ruimte om je heen in kleuren zuiveren. Dan schakel je over naar een kundalini-fontein die met de Christ-force te maken heeft (na ruim 20 minuten). Daarmee creëer je een lichtende verbinding met hogere spirituele gebieden. Je maakt dan contact met datgene waar de Christ-force mee te maken heeft: het gerealiseerde innerlijke licht tot in de diepte van de ziel. Vanuit die meditatieve toestand kun je (na 23 minuten) voor je geestesoog tijdslijnen naar de toekomst laten verschijnen en de lichtende plekken daarop versterken. Dat kan op het gebied van geluk, gezondheid of het geven van een blessing. Als je dit gedaan hebt kun je de meditatie afronden (na 35 minuten).
Dit is een bijzonder krachtige meditatie en vereist dat je al wel wat meditatie-ervaring hebt bijvoorbeeld op het gebied van het activeren van je hartcentrumaarde en kosmische energie laten stromenje aura zuiverenje kundalini-energie activeren tot met het tweede activiteiten niveau (fonteinen van energie) en de afstemming op de Christ-force energie.

Het is een omvangrijke meditatie, ‘live’ opgenomen in de kundalini-groep. Dus af en toe hoor je nog wat bijgeluiden.

Gesproken meditatie

1 Opstarten van je energie
Laat wortels groeien vanuit je voeten en je stuit naar het centrum van de aarde en maak ze daar in gedachten aan vast. Voel dat je wat steviger op je stoel komt te zitten. Visualiseer een vlammetje voor je en zuiver je door alle donkere energie daarin te verbranden.
Laat aarde- en kosmische energie door je heen stromen,
Stel je een klein kamertje voor in het centrum van je hoofd en kijk of daar bezoek is. Dat kan je vriendelijk doch dringend verzoeken je kamertje te verlaten. Zet je kamertje in het ‘nu’ en zet er je naam op. Zo wordt het helder in je hoofd.

2 Opruiming ballast afgelopen jaar
Stel je gemakkelijke stoel voor in dat kamertje, kijk naar ‘buiten’ en stel je daar een bol voor met een wortel naar het centrum van de aarde. Laat nu alle ballast van het afgelopen jaar daarin gaan. Zet de datum van vandaag in de bol zodat alles wat niet meer past in het heden kan oplossen. Zet een vlammetje neer tussen jou en de bol en laat daar alle storende beelden van het afgelopen jaar knetterend in verbranden zodat ze kunnen ontladen. Zet ook je naam in die bol zodat vreemde energie weg kan stromen.

3 Activeer je hartcentrum
Activeer je hartchakra door daar een licht van hartelijkheid en liefde uit te laten stralen. Activeer ook je innerlijk lichtpunt, diep in je hartchakra. Visualiseer ook een lichtkanaal van dit lichtpunt naar het zonnetje van je Hogere Zelf bovenin in je aura.
Zeg ‘hallo’ tegen het zonnetje van je Hogere Zelf en laat de energie ervan door je heen stromen, door je energielichaam en je aura. Laat dit licht extra door donkere gedeeltes in je energiesysteem stromen. Laat dit licht ook naar de bol schijnen zodat storende energieën van het afgelopen jaar nog verder kunnen oplossen.

4 Kundalini-centrum in de stuit activeren (12 minuten)
Richt je op je stuit en kijk of je daar een lichtplekje ziet ter hoogte van je stuit waar een belangrijk kundalinicentrum zit. Als je niets ziet, visualiseer je een lichtplekje. Zeg daar een paar keer ‘hallo’ tegen en straal er je hart-energie naar toe. Stel je het lichtplekje voor als een driehoekje met de punt naar beneden. Aan de bovenkant zit een groot energiekanaal met een regelknopje. Draai in gedachten aan dat knopje zodat je kundalini-energie wat meer door je heen gaat stromen. Zuiver jezelf met het vlammetje.
Grond ook de ruimte waarin je bent door grondingskoorden in de hoekpunten te visualiseren en te verbinden met het centrum van de aarde. Stel je ook een ring van licht om de ruimte voor en laat die uitgroeien tot een lichtbubbel. Dat creëert een optimale sfeer voor het vervolg van deze meditatie. (14.30 min.)
Draai het regelknopje verder open zodat een fontein van kundalini-energie uit je kruin komt.
Laat die kundalini-fontein de hele ruimte om je heen vullen.
Zet de kundalini-fontein in de stand rood en laat een rode fontein door de ruimte gaan en die zuiver die met je vlam. Doe dat achtereenvolgens met oranje, geel, lentegroep, hemelsblauw, indigoblauw en violet.

5 De licht verbinding realiseren (20.40 min.)
Schakel nu over naar een roze fontein die te maken heeft met de Christ-force energie. Voel hoe die overschakeling iets bijzonders met je doet. Je kunt je dan opgenomen voelen in een lichtstroom doordat je een lichtende verbinding krijgt met de hogere gebieden van spiritualiteit. Laat deze fontein door de ruimte gaan en zuiver die met je vlam. Laat daarna deze fontein over de hele wereld gaan en zuiver weer met je kaarsvlam.

6 Lijnen naar de toekomst (23 min.)
Stel je een tijdslijn voor naar de toekomst en laat daar plekken oplichten die te maken hebben met geluk beleven en laat die plekken extra stralen. Vervolgens laat je al die plekken als ballonnetjes los en zodat ze omhoog zweven naar de bovenkant van je aura. Daar aangekomen worden ze via een kanaaltje opgenomen in de Akasha. Zo gauw ze daar in de tijd- en ruimtestructuur van de Akasha zijn opgenomen beïnvloeden ze je aura. Lichtende energiebanen gaan dan van bovenaf om je heen door je aura stromen. Het kan even (10 – 15 seconden) duren voor ze beneden zijn en aansluiten bij je gronding. Op dat moment zijn je lichtplekken en waar ze voor staan, geankerd in de aarde en versterken ze gedurende enige tijd geluksbelevingen in je leven
Doe hetzelfde met een tijdslijn voor gezondheid, een tijdslijn voor leven in welvaart en daarbij ‘lekker bezig zijn’ in je leven en een tijdslijn voor het geven van een ‘blessing’ (33 min.). Ook voor andere dingen kun je zo’n tijdslijn maken.

7 Afronden (35.20 min.)
Koel je kundalinicentrum in je stuit af met blauwe energie, Visualiseer een zonnetje boven je hoofd met en magneetje erin met jouw naam erop. Laat alle energie van jou die elders is naar je zonnetje terugkomen en zet die in het ‘nu’ zodat na enige tijd het zonnetje gaat stralen. Vul je op met de energie van je zonnetje zodat je energiesysteem als meer compleet gaat aanvullen. Laat het beeld van je zonnetje oplossen en stel je dan onder je bij de vloer een aardbolletje voor. Laat alle energie van jou die nog ergens vastzit in de aarde naar dit bolletje terugkomen. Zet die energie in het ‘nu’ en laat die energie in je energiesysteem stromen en je opvullen.
Grond jezelf nog eens extra zodat alle healing-energieën in je goed worden opgenomen en je energiesysteem extra gestabiliseerd wordt. Beweeg je tenen en je vingers en kom langzaam uit je meditatieve toestand.

Extra tijdslijn
Je kunt deze meditatie nog uitbreiden met een extra tijdslijn over iets wat in jouw leven belangrijk is.

Nawoord

De dagen, weken, maanden en misschien wel jaren hierna kan deze oefening doorwerken in je leven en het lichtende daar versterken. Dat betekent niet dat je maar moet afwachten tot er iets moois gebeurt, maar dat je kansen in je leven moet oppakken. Ook kunnen in je dromen nog problematieken uitwerken waardoor je gevoelsmatig meer ruimte krijgt in je dagelijkse leven. Veel plezier ermee.

► Terug naar Mijlpaal X

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *