Blog Piramide Inwijding

Ben je geïnteresseerd in de inwijdingsweg door het piramidecomplex te Gizeh (ten zuiden van Caïro), een weg die duizenden jaren in gebruik is geweest door de priesters van het oude Egypte? Een weg met de ultieme uitdagingen voor ons mensen om de diepten en de hoogten van ons menszijn op aarde te ervaren en ons voor te bereiden op de realisatie van onze levensmissie, het plan dat diep in ons verborgen zit. Door middel van een serie aura-readingen is deze verbazingwekkende weg weer zichtbaar geworden en zal worden beschreven in een boek. Dit boek is intussen praktisch klaar en een tweede boek over het vervolg van de inwijdingsweg is nu in bewerking. Het is mogelijk via dit blog conceptversies van hoofdstukken uit dit twede boek in wording te lezen en daar feedback op te geven. Feedback en tips voor verbetering worden zeer gewaardeerd. Je kunt onderaan ieder hoofdstuk je feedback bij de  ‘reactie’ zetten. Als je op de hoogte wil blijven van nieuwe hoofdstukken die uitkomen mail me dan met de tekst ‘alert piramide’, dan zet ik je op de lijst voor de e-mail alert.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *