Nieuwsbrief KoendalinieNetwerk november 2020

Hallo lezer(es) van deze nieuwsbrief

In deze nieuwsbrief staan bijzondere meditaties die ingaan op het etherische energielichaam. Dat is het energielichaam dat het dichtste bij ons fysieke lichaam staat. Als daar de energie goed stroomt zal dat een goede ondersteuning zijn voor je fysieke functioneren. Storingen in dit energielichaam zullen ook storend kunnen zijn voor je fysieke functioneren. Door je etherische energielichaam te zuiveren en te healen wordt je je daar meer bewust van én stimuleer je het functioneren ervan. Eerst komt een meditatie die ingaat op het activeren van de krachtkundalini in je. De energie die wakker in je wordt bij grote inspanningen.  Daarna volgt een blogbericht over het opnemen van zonne-energie en hoe je die ook ’s winters nog kan opnemen als er maar weinig zon is. 
Als derde is er voor mensen die wel eens last hebben van hun oren een oorhealing opgenomen. Daarmee kun je je oren energetisch zuiveren. Dat kan helpen bij oorsuizingen, een fluitton of andere vormen van oorirritatie.
Succes ermee!
 
Zuiveren van de krachtkundalini in het etherische energielichaam
Als vervolg op de meditatie Y1 ‘Healing etherische energielichaam met een kundalinikolom’ aangekondigd in de vorige nieuwsbrief, is Y2 opgenomen. Dit is een meditatie die een stap verder gaat dan van Y1. Er wordt daarbij een nieuwe kolom kundalini-energie geactiveerd die gericht is op krachtuitoefening. Dit is de kundalini die je activeert bij het leveren van grote inspanningen zoals iets zwaars optillen of sportprestaties. De meditatie is gericht op het bewust worden van deze kundalinikracht en het zuiveren ervan zodat deze gemakkelijker beschikbaar is als je die nodig hebt.
https://kundalini-energie.nl/content/y2-zuiveren-van-de-krachtkundalini-het-etherische-energielichaam
 
Zonne-energie opnemen kan het hele jaar door
In deze wintermaanden heb je maar weinig uren zonlicht terwijl veel mensen toch een grote behoefte aan zon hebben. Daarom heb ik een blogbericht op de website gezet met daarin het verslag van een experiment met het bewust worden van de instraling van de metafysische zonne-energie in het etherische energielichaam. Duidelijk werd dat de instraling van de zonne-energie op het oppervlak van het etherische energielichaam overgaat in energiewervelingen dieper in dat energielichaam die resulteerden in opslag van zonne-energie in een gebied achter de navel. Dat is precies wat ’s zomers gebeurt als je regelmatig een zonnebad neemt. Dan kun je het gevoel krijgen dat je interne accu weer is opgeladen en voel je je vitaler. Ik zag bij aura-readingen dat in het gebied achter de navel een bolvormig zonnecentrum opgeladen wordt: de interne accu! Deze energie wordt langzaam afgegeven aan het energiesysteem van de acupunctuurmeridianen wat zorgt voor het energetisch welzijn van je etherische energielichaam en vandaar het welzijn van het fysieke lichaam positief beïnvloedt. In het blogbericht staat ook nog een meditatie die je kunt doen om ook in de winterperiode zonne-energie bewust op te nemen. Zo zorg je dat je interne accu wat opgeladen blijft in deze donkere periode van het jaar!
Blogbericht: https://kundalini-energie.nl/blog/inwerking-van-de-zon-op-het-etherische-energielichaam
 
Oorhealing
Misschien heb je wel eens last van je oren of ken je iemand die daar af en toe last van heeft. Bij aura-readingen krijg ik regelmatig mensen die naast andere dingen last van hun oren hadden. Dit zijn dan oorsuizingen, een pieptoon, een fluittoon of irritatie. Die irritatie kan bestaan uit jeuk aan het oor of een pijnlijk gevoel bij het oor. Als ik hen dan een energetische healing gaf, verminderde in een aantal gevallen het probleem of loste het zelfs helemaal op. Niet altijd, soms waren er fysieke of andere dingen aan de hand die ik niet (direct) met healing kon oplossen. Soms is het nodig een healing een aantal keren te doen om voldoende effect te hebben.  
 

Het oor

Om mensen in staat te stellen zelf dit soort oorproblemen aan te pakken heb ik een oorhealing ontworpen en proefgedraaid waarmee iemand zichzelf een oorhealing kan geven.  Het is een combinatie van een speciale oormudra met energetische zuivering en healing. Die healing staat op de website van het KoendalinieNetwerk: https://kundalini-energie.nl/content/y3-oorhealing
 
 
Eigen ervaringen?
Mocht je zelf ervaringen hebben met een leuke en effectieve oefening voor healing van het etherische energielichaam, dan hoor ik dat graag! Mail dan naar eijl0000@wxs.nl
 
Hartelijke groet Pierjasi

 

Navigatie

► Verder naar Nieuwsbrief december 2020

► Terug naar nieuwsbrief oktober 2020

► Naar nieuwsbrievenarchief KoendalinieNetwerk