12. Toestemmingsniveaus voor het geven van een healing checken (oefening)

Voordat je een iemand een healing geeft is het nodig te checken of daar toestemming voor is van de persoon die je wilt healen maar ook op een energetisch niveau van die persoon zelf. We oefenen hier dit energetische niveau.

Gesproken meditatie

1. Gronden
Grond jezelf en laat aarde- en kosmische energie stromen. Visualiseer een kaarsvlam en laat storende energie uit je systeem daarin oplossen.

2. Activeer je hartchakra
Richt je op je hartchakra. Stel je voor dat dat chakra als een lens van een camera opengezet kan worden zodat er een zacht licht uit komt. Dat is jouw liefdeslicht.

3. Kamertje in het centrum van je hoofd voor stellen
Richt je dan op het centrum van je hoofd. Stel je voor dat je daar een klein kamertje hebt. Jouw eigen kleine kamertje, dat je helemaal kunt inrichten zoals je wilt. Misschien moet je het kamertje even schoonmaken. Bijvoorbeeld met een kleurendouche. Zet het kamertje in het ‘nu’ door de datum van vandaag op de wanden en het plafond te zetten. En ook je naam. Zeg ook ‘hallo’ in het kamertje en kijk eens of daar nog iemand is. Zo ja, vraag die persoon vriendelijk doch dringend jouw kamertje en ook je energiesysteem en aura te verlaten zodat het echt jouw kamertje is. Misschien is er nog iemand? Nog eens ‘hallo’ zeggen. Weer vriendelijk verzoeken het kamertje te verlaten.
Dat geeft rust in je hoofd.

4. Je hogere zelf
Terwijl je dan in het kamertje zit richt je je aandacht naar boven, naar je kruin en van daar met een  lijntje naar het zonnetje aan de bovenkant van je aura, zo’n halve meter boven je hoofd. Daar is het hogere zelf van jou als een stralend zonnetje te zien. Zeg daar ‘hallo’ tegen en voel dan hoe een stroom energie via een kanaaltje, het ‘lijntje’, naar beneden komt, helemaal tot diep in je hartchakra. Deze energie straalt verder vanuit je hartchakra naar buiten. Een harmoniserende energie die ook anderen kan helpen om in harmonie te komen.
Als je dat wilt toepassen, kun je even checken of dat okay is dat je die ander die liefdes- en harmoniserende energie toestuurt.

4. Je scherm instellen
Ga in je kamertje zitten en stel je voor dat er aan de voorkant een raam is, waardoor je naar buiten kijkt waar een beeldscherm staat. Zet er je naam op zodat het echt jouw eigen scherm is en zet er ook de datum van vandaag op zodat de scherm-energie up-to-date is.

5. Toestemming voor healing checken met stoplicht
Stel je een persoon voor die je een healing vanuit je hartchakra wilt geven. Zet je hartchakra open en zeg ‘hallo’ tegen die ander, hoe ver weg die ook is. Stel je dan ook een stoplicht voor: als het stralen van je hartenergie okay is, zal het stoplicht groen gaan branden als het niet goed is rood.

5. Healing geven
Als het niet goed is (rood) kan je een andere persoon op je scherm voorstellen. Ga daar mee door totdat je stoplicht groen wordt en je dus toestemming hebt die ander energie vanuit je hartchakra te sturen. Geef die ander een gronding en straal een harmoniserend liefdeslicht naar die ander uit. Ga door met het uitstralen totdat je het gevoel hebt dat het genoeg is. Ook kun je een fles op je beeldscherm voorstellen die, naarmate deze healing vordert, gevuld raakt. Als de fles vol is stop je.

6. Zuivering en afronding
Laat de beelden van de ander op je scherm oplossen en stuur in gedachten energie van die ander terug die mogelijk nog bij jou hangt. Visualiseer een kaarsvlam en laat alle beelden (en hun lading), die meestal ongemerkt door de healing bij je zijn opgeroepen, in de kaarsvlam knetterend ‘verbranden’.  Visualiseer een zonnetje met een magneetje boven je hoofd. Zet je naam op dit magneetje en laat alle energie van jou die elders is naar je zonnetje terugkomen. Vul je ten slotte op met de energie van dit zonnetje. Laat die energie in je energielichaam en je aura stromen zodat die daarmee weer opgevuld worden.
Laat het beeld van de kaarsvlam en het zonnetje oplossen. Richt je nog eenmaal op je gronding om te stabiliseren en kom rustig uit je meditatieve toestand. Hoe voel je je nu?

Achtergrondinformatie

Bij de boeken ‘Ontdekkingsreis Koendalinie-energie’‘Piek- en Verlichtingservaringen met Koendalinie-energie‘ en ‘Ontdekkingsreis Innerlijk Licht, spirituele oefeningen met kundalini-energie’ (De Basis) van Pierjasi, uitgave Gopher.

► Naar: 13 Opslaan vitale levenskracht in het energielichaam
► Terug naar: 11 Uitgebreide cooldown
► Terug naar de Eerste Mijlpaal Pelgrimstocht Innerlijk Licht

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *