Recensies van ‘Ontdekkingsreis Koendalinie-Energie’


PANTA najaar 2005

Transpersoonlijk tijdschrift van de Internationale Associatie Nederlands Taalgebied

Recensie Ank van Gulik

Geïntrigeerd door het voorwoord in dit boek en op zoek naar kennis over koendalinie-energie ging ik op bezoek bij de schrijver Pierjasi. We zitten aan de thee in zijn huis…..

►Lees de recensie verder


Koörddanser februari 2004

Koendalinie-energie komt binnen ieders bereik door bepaalde meditaties. Het bewustwordingsproces dat op gang gebracht wordt, opent de deur naar inzichten en vaardigheden waar we voordien geen flauw vermoeden van hadden.


Spiegelbeeld maart 2004

Koendalinie is de Nederlandse spelling voor een woord uit het Sanskriet dat verwijst naar een klein spiraalvormig opgerold energiekanaaltje in het puntje van de stuit. Pierjasi heeft jarenlange ervaring met deze energie, zowel met betrekking tot de werking ervan in zijn eigen lichaam en leven, als bij anderen. In studiegroepjes waar hij de initiator van was, deed men gezamenlijk oefeningen en deelde men ervaringen met elkaar. Geschaafd en gelouterd heeft Pierjasi op begrijpelijke wijze zijn kennis op papier gezet. De tekst voorzien van schetsmatige tekeningen, belicht allerlei aspecten van de koendalinie-energie. Maar om zelf werkelijk k te begrijpen dient men uiteindelijk zelf aan de slag te gaan om eigen ervaringen te krijgen; het boek biedt daartoe oefeningen genoeg.

En in hetzelfde nummer een artikel naar aanleiding van het boek:

‘Koendalinie-energie herontdekt in het Westen’

►Lees hier het artikel in Spiegelbeeld


Paravisie voorjaar 2004

Een ontdekkingsreis met Koendalinie-energie. Klinkt veelbelovend. Maar wat is dit precies? De opwekking van de koendalinie is de ene en enige weg om goddelijke wijsheid, bovenbewuste waarneming en verwezenlijking van de geest te bereiken. Het bereiken hiervan is helemaal niet simpel, maar is zeker niet onmogelijk. Pierjasi geeft in dit boek oefeningen om op een rustige meditatieve manier die koendalinie te activeren. De oefeningen zijn begrijpelijk en bieden de mogelijkheid om een stap verder te gaan op spirituele ontdekkingsreis. Voor iedereen die energie wil leren voelen en bovenbewuster wil waarnemen.


Boekbespreking Sofia maart 2004

Amarja Kamp

Van “Ontwikkelingsreis Koendalinie-energie” geschreven door Pierjasi. Een lees- en doe-boek over koendalinie-energie, met veel verhelderende tekeningen.

Koendalinie-energie is de creatieve, spirituele energie van het universum, die door iedereen en alles heen stroomt en die bewust kan worden ingezet voor spirituele ontwikkeling.

Ik wil dit boek graag bespreken omdat ik er zelf heel erg mee verbonden ben en gemerkt heb hoe het doen van deze oefeningen een praktische ondersteuning was bij mijn eigen spirituele ontwikkeling naast en verbonden met het soefi pad. Het leuke van Pierjasi is dat hij zijn wetenschappelijke achtergrond meeneemt in het helder willen overbrengen van de informatie en het gebied in kaart brengen terwijl het tegelijkertijd helemaal verbonden is met hoe hij praktisch in het leven staat.

►Lees hier de volledige boekbespreking

►Ga zelf na hoe het staat met de balans in je spirituele ontwikkeling