Nieuwsbrief september 2020

Hallo lezer(es) van deze nieuwsbrief
 
Deze maand hebben we in de Kundalinigroep geoefend met kristalhealing. We hebben ons speciaal gericht op het zelf ervaren van de werking van kristallen. Iedereen die op internet of in boeken gezocht heeft naar de werking van kristallen, ziet daar lijsten van indrukwekkende  healingmogelijkheden van kristallen. Maar we vroegen ons af hoe juist die lijsten waren en of je zelf ook wat kunt ervaren van de werking van kristallen. Dan kun je beter beslissen welk kristal goed voor je is. Na wat voorbereiding hebben we een avond georganiseerd om de werking van kristallen nader te onderzoeken. Nu zijn er enorm veel kristallen, ik las in een boek over kristallen dat het er wel 1900 zijn! Dus hebben we een keuze gemaakt voor kristallen die we onder handbereik hadden. Van onze ervaringen hebben we het volgende verslag gemaakt.
 
Kristalhealing
Iedereen die een zekere gevoeligheid voor energie heeft, ik bedoel dan metafysische energie, heeft wel eens iets met kristallen gedaan. Het kan zijn dat iemand een kristal bij zich gedragen heeft voor healing, de uitstraling ervan gevoeld heeft of omdat een kristal mooi gevonden werd in een ring of halsketting gedragen heeft. In het laatste geval gaat het meestal om een geslepen kristal, zodat de schittering van het licht er beter op uitkomt.  In figuur 1 is een getrommelde aquamarijn te zien zoals die in een halsketting gedragen kan worden.


Figuur 1: Aquamarijn (foto: spiritualgarden.nl)

Ik heb gemerkt dat de ervaringen met kristalhealing vaak onduidelijk zijn. Iemand heeft iets in een boek gelezen over kristallen en op welk chakra ze werken of voor welk probleem ze geschikt zijn. Iemand schaft na wat zoekwerk het desbetreffende kristal aan en gaat dat bij zich dragen. De daadwerkelijke ervaringen met kristallen kunnen vervolgens heel verschillend zijn. Daarom hebben we met de kundalinigroep de werking van kristallen getest. 

► Naar blog kristalhealing
 
Zelf ervaring met kristallen?
Het is voor ons interessant te horen welke ervaring je zelf met kristallen hebt. Stuur ons een mail daarover, zo wisselen we ervaringen uit en brengen we elkaar op nieuwe ideeën!
 
Hartelijke groet, Pierre van Eijl


KoendalinieNetwerk
 
Deze nieuwsbrief van het KoendalinieNetwerk is een initiatief dat gestart is in 2019. Als je feedback of ideeën hebt voor toekomstige nieuwsbrieven, laat me dat dan weten.

► Naar contact  
Vorige nieuwsbrieven zijn te vinden in het archief van deze nieuwsbrieven:

► Naar Nieuwsbrievenarchief:

 Terug naar nieuwsbrief juli/augustus 2020
► Naar Homepage KoendalinieNetwerk 
.