Nieuwsbrief KoendalinieNetwerk december 2022

Hallo lezer(es) van deze nieuwsbrief

 

Ik wens je hele leuke feestdagen en een stralend 2023! Speciaal voor deze dagen is er een ‘Kleine Kerstvertelling’, een aura-reading van het Kerstgebeuren zoals dat ontstaan is. Omdat ook het eind van het jaar 2022 in zicht is kan het zinnig zijn een meditatieve oefening te doen om alle ballast van het oude jaar achter je te laten en fris het nieuwe jaar in te gaan. Verder staat er een nieuwe meditatie over het geven van een healing aan je oren. Het is een voorbeeld van een meditatie uit een reeks die gericht is op gezondheid.

 

Kerstvertelling

Waar komt ons kerstfeest vandaan? Misschien vind je het leuk om een aura-reading te lezen over dit gebeuren.

Hier de link daar naartoe: Kleine Kerstvertelling

 

 

Oud en Nieuw meditatie

De toekomst is een verrassing waarvan je maar moet kijken hoe dat uitpakt.  Maar je kan wel de deur naar de toekomst op een kier zetten en je stoepje schoonvegen door oude zaken op te ruimen. Dat kan erg opluchten, maar ook meer ruimte geven voor het nieuwe. Dit is een meditatie om dat te realiseren. Je kunt die bij oud- en nieuwjaar doen, maar ook op andere momenten in je leven waarop je een voorbije periode afsluit en een nieuwe periode ingaat.

Oud en Nieuw meditatie

 

Hoe gaat het met je oren?

Hoor je nog goed aan beide kanten of zijn geluiden soms wat minder helder en duidelijk geworden? Of voel je je soms ‘suf geluld’ of kan je moeilijk bepaalde geluiden verdragen? Of heb je soms last van ruis of nog andere dingen waardoor je minder vanzelfsprekend hoort.

Op de website van het KoendalinieNetwerk staan enkele healing oefeningen om je oren energetisch te zuiveren. De nieuwste is ‘Healing van oortrauma’s’. Met oortrauma’s worden hier verkrampingen bedoeld die de werking van het gehoor kunnen verstoren. Die verkrampingen kunnen ontstaan zijn bij heftige confrontaties, plotselinge harde geluiden of shockerende dingen in je leven. De oefening biedt je de mogelijkheid hier zelf wat aan te doen.

Y16 Healing van oortrauma’s

 

Hunebedquiz

Heb je de Hunebedquiz al gedaan? Hij lijkt simpel, maar is best lastig. Misschien iets om te doen in de kerstvakantie?

Klik op de figuur voor de hunebedquiz.

Eigen ervaringen?

Heb je zelf nog bijzondere spirituele ervaringen gehad die je graag wilt delen, dan hoor ik dat graag. Ik ga binnenkort een aparte pagina op de website van het KoendalinieNetwerk zetten voor deze ervaringen Mail dan naar contact.

 

Hartelijke groet, Pierre van Eijl

KoendalinieNetwerk

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *