Nieuwsbrief november 2019

Nieuwsbrief KoendalinieNetwerk november 2019
 
Boekpresentatie ‘Innerlijk Licht gaat schijnen, spirituele oefeningen met kundalini-energie’
Afgelopen zaterdag 9 november is het nieuwe boek ‘Innerlijk Licht gaat schijnen, spirituele oefeningen met kundalini-energie’ gepresenteerd. De boekpresentatie vond plaats in het cultuurtheater ‘De Witte Lely’ aan de Oudegracht in Utrecht, een sfeervolle plek.
De bezoekers hadden hele verschillende achtergronden, maar de belangstelling voor het spirituele was gemeenschappelijk. Na een introductie van de schrijver (Pierre/Pierjasi), kwam de eigenlijke boekpresentatie door de leden van de kundalinigroep die met de schrijver al de oefeningen in het boek getest en soms verder uitgewerkt hebben. Eén van de leden van  de kundalinigroep, Amarja Kamp, vertelde daarna over haar persoonlijke ervaringen met de meditaties en de healingen. Vervolgens was er een klein pianoconcert van Paul Weijmans met geïmproviseerde meditatieve muziek.  
 

Toelichting op de innerlijk lichtmeditatie
Na de pauze waarin boeken gesigneerd werden, volgde een gemeenschappelijke innerlijk lichtmeditatie waarbij contact  gemaakt kon worden met het eigen innerlijk licht. Daarna was er tijd voor uitwisseling en napraten. 

 
Het boek is intussen te koop in de boekhandel (ISBN 978-94-92883-86-5) en op het internet, bijvoorbeeld bij bol.com.
 
Ander nieuws
 
Hoofdstuk 18 over de inwijding in de Grote Piramide is klaar: ‘De Koningskamer, het licht wordt bereikt!’
 
Op de website van het KoendalinieNetwerk staat een blog over de Grote Piramide van Gizeh en hoe deze in vroeger tijden gebruikt is als inwijdingstempel. In dit blog staan nu 18 hoofdstukken van een nieuw uit te geven boek waarin deze inwijdingstocht aan de hand van een serie aura-readingen beschreven wordt.
 
Dit hoofdstuk begint als volgt:
Diep, diep van binnen heb je misschien wel dat verlangen dat je ooit het geluk zal ervaren. Dat na tegenslagen, periodes van saaiheid en af en toe plezier er iets bijzonders komt. Iets waardoor de wereld voor jou lichtend wordt met een heel prettig licht waarin je je voelt opgenomen. Daar gaat dit laatste hoofdstuk van de inwijdingstocht door de Grote Piramide over.
 
https://kundalini-energie.nl/egypte/blog/18-de-koningskamer-naar-het-licht
 
Misschien herken je wat van jezelf in dit hoofdstuk. Ik ben benieuwd naar je ervaringen!
De inwijdingstocht is hiermee nog niet teneinde want daarna komt de diepte van de ziel naar voren. Daar verwijzen de andere piramides op het Gizeh-plateau naar.
 

KoendalinieNetwerk
 
Deze nieuwsbrief van het KoendalinieNetwerk is een nieuw initiatief. Als je feedback of ideeën hebt voor toekomstige nieuwsbrieven, laat me dat dan weten: https://kundalini-energie.nl/contact

► Volgende nieuwsbrief december 2019

► Vorige nieuwsbrief oktober 2019