Boek: Innerlijk Licht gaat schijnen

Wat is verlichting? Bestaat het eigenlijk wel? Dit soort vragen kan je tegenkomen als je jezelf innerlijk gaat ontwikkelen en steeds meer oog krijgt voor je spirituele kant.

Het boek ‘Innerlijk Licht gaat schijnen’ neemt je mee met de belevenissen van een groep aura-healers die middels meditaties, healingen en uitwisselingen de weg van spirituele ontwikkeling is gegaan. Ieder had zijn of haar eigen ervaringen, maar geleidelijk ontstond bij bijna iedereen een innerlijke verdieping die leidde tot de ervaring van het innerlijk licht.
De oefeningen die in dit boek beschreven zijn, maken het voor iedereen mogelijk dit ook zelf te ervaren. De oefeningen zijn geïllustreerd met tekeningen als hulp bij de oefeningen en in de tekst staan ervaringen beschreven. Ook de achtergrond van de oefeningen wordt toegelicht, zodat je beter weet wat je doet. Dit boek sluit aan op eerdere boeken van Pierjasi, maar kan los daarvan gebruikt worden.

Ter gelegenheid van het uitkomen van dit boek is een unieke zelftest ‘Bewustwording van je Innerlijke Licht’ op deze website opgenomen.
Wil je meer weten van dit boek?  Klik op de afbeelding van de cover.

<Klik op de cover voor de inhoudsopgave>