15 Zelf-healing aura (oefening)

Met een simpele aura-healing kun je je jezelf beter in balans brengen. Bij deze aura-healing activeer je je handen en daarmee kan je de aura om je heen als het ware ‘uitkammen’. Dat werkt zuiverend op je energiesysteem en kan je gevoel van balans en welbehagen versterken.

De gesproken sessie bestaat uit twee gedeelten. Je kunt na circa 10 minuten ervoor kiezen om even te pauzeren of direct door te gaan.

Gesproken meditatie van een ‘live’ sessie

 

1 Starten
Grond jezelf met ‘wortels’ uit je voeten en je stuit en maak die vast aan het centrum van de aarde.  Laat aarde en kosmische energie en maak het kamertje in het centrum van je hoofd schoon. Activeer daarna je kundalini-energie in je stuit en activeer ook je hartchakra.
Laat de lichtende energie van je hartchakra door je armen naar je handen stromen zodat de energiecentra hier geactiveerd worden. Zet je handen in het ‘nu’ en zet er je naam op.

2 Healingenergie activeren
Visualiseer een bol healing energie bovenop je aura. Laat vandaar twee stroompjes lichtende healing-energie omlaag komen naar je kruin en door je heen, links en rechts via hoofd, schouders en armen naar je handen stromen.
Visualiseer ook lichtsnoeren van de healingbol naar de achterkant van de chakra’s in je handpalmen. Daar kunnen ze meer van gaan stralen.

3 Zelfhealing met je handen
Laat de healing-energie als een lichtende energie uit je handen stromen en voel daarvan de energie tussen je handen. Varieer de afstand tussen je handen zodat je bewuster wordt van de grootte en intensiteit van de uitstraling ervan.
Gebruik je handen om het energieveld om je heen als het ware ‘uit te kammen’. Overal waar je voelt dat er een ‘klitje’ zit in je energieveld ‘kam’ je wat extra. Voel wat dit je doet.
Begin bij je armen en ga dan door naar je hoofd voor de chakra’s bij je oren.

Gesproken meditatie 2: vervolg van de live-sessie

 

4 Zelfhealing vervolg
Ga verder met de healing van je oogchakra’s, schouderchakra’s en de andere chakra’s.

5. Zelfhealing met ‘radarhanden’
Stel je ‘radarhanden’ voor: met de uitstraling ervan kun je zelfs de aura aan de achterkant van je lichaam een healing geven. Maak ook de energie van je benen en voeten en gronding schoon.

5. Afronden
Laat alle beelden oplossen en kom langzaam uit je meditatieve toestand. Voel je verschil met toen je begon?

► Naar volgende oefening: 16 Geluidshealing hartchakra
► Terug naar Mijlpaal 2

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *