Nieuwsbrief april mei 2019

Afgelopen maand is er op de website van het KoendalinieNetwerk zowel een nieuw hoofdstuk verschenen over de inwijdingstocht in het piramidecomplex bij Gizeh, Egypte als een speciale zuiveringsmeditatie voor de hersenen.  Feedback op het hoofdstuk en ervaringen met deze meditatie worden gewaardeerd! Mail daarvoor naar https://kundalini-energie.nl/contact.
 
Hogere kamers Grote Piramide Gizeh
In het nieuwe hoofdstuk over de Grote Piramide van Gizeh staat het hoogste gedeelte van de inwijdingsweg in de Grote Piramide van Gizeh. Daar zijn een aantal kamers te vinden die men in de 19de eeuw ontdekt heeft (zie figuur) en een nog hogere kamer die nog niet ontdekt is. De betekenis ervan is voor wetenschappers totaal onduidelijk. Dit hoofdstuk gaat in op de spirituele betekenis ervan zoals die door middel van aura-reading zichtbaar is geworden.


Hogere kamers boven de koningskamer in de Grote Piramide van Gizeh

De inwijdingsweg in het piramidecomplex van Gizeh is duizenden jaren in gebruik geweest door Egyptische priesters. Aan de hand van de inwijdingstocht die Jezus daar ruim twee duizend jaar geleden heeft gemaakt, wordt de betekenis van de gangen en kamers van dit piramidecomplex ontsluierd.
Hoofdstuk 16: De hogere kamers in de piramide: Bijzondere uitvindingen op weg naar eenheid
 
Hersenhealing
Een nieuwe meditatie is op de Pelgrimstocht Innerlijk Licht verschenen. Het is een healingmeditatie om je hersenen een energetische opfrisser te geven zodat die weer soepeler kunnen functioneren. 
 

Locatie van de hersenen in ons hoofd

Deze meditatie is een behoorlijke uitdaging die eigenlijk bestaat uit twee delen. Eerst een voorbereidend gedeelte dat gericht is op algehele energetische zuivering. Daarna volgt een uitgebreide healing van de metafysische aspecten van de hersenen. Van beide delen is een gesproken meditatie op de website beschikbaar.
Energetische zuivering van de hersenen
 

                                           

                                       KoendalinieNetwerk

Deze Nieuwsbrief van het KoendalinieNetwerk is een nieuw initiatief. Als je ideeën hebt voor de verdere uitbouw ervan, laat me dat dan weten: https://kundalini-energie.nl/contact 

► Naar volgende nieuwsbrief juni 2019

► Terug naar Nieuwsbrief Archief