Aura-reading

Voor degenen die meer over hun eigen ontwikkeling willen weten worden er aura-readingen gegeven: helderziend wordt dan naar de energetische uitstraling van je aura en je energielichaam gekeken. Daar bevindt zich alle informatie van alles wat je in dit leven en je vorige levens hebt meegemaakt. Tijdens zo’n reading kan ingegaan worden op allerlei vragen. Er kan een beeld worden gegeven van de activiteit en groeicapaciteit van je energiesysteem: welke levensdoelen, vermogens en talenten zijn op dit moment relevant? Op welke momenten in je leven is je kundalinisysteem actief? Hoe werkt dat door in je leven?

Maar ook kunnen blokkades zichtbaar worden en hun moglijke oorzaken. Duidelijk kan worden wat mogelijke oorzaken daarvan zijn en wat is er aan te doen? Antwoorden kunnen gevonden worden op vragen hoe vorige incarnaties doorwerken in je huidige leven.

En verder kan een beeld worden verkregen over contacten met de geestelijke wereld? Hoe werken je relaties door in je leven en je energiesysteem? Enz.

Een aura-reading duurt meestal anderhalf á twee uur en kan op een voice recorder worden opgenomen. Een aura-reading kan worden uitgebreid met een aura-healing (zonder extra kosten) en je kunt oefeningen voor zelf-healing krijgen. De aura-reading kan ‘live’ en online worden gegeven.


Voor een afspraak kun je bellen 030 2314 345 (Pierre van Eijl)

►Lees hier over ervaringen met deze aura-reading

Hieronder een fragment van een opname van harpmuziek van de ‘metaphysical healer’ Joel Andrews speciaal gemaakt voor deze aurareadingen: ‘Healing ambiance’

 

 

► Naar boeken over kundalini-energie en spirituele ontwikkeling