Nieuwsbrief KoendalinieNetwerk november 2022

Hallo lezer(es) van deze nieuwsbrief

 

Afgelopen weken zijn er weer nieuwe ontwikkelingen in het KoendalinieNetwerk. Zo krijgt het verslag van de inwijdingstocht door de Grote Piramide van Gizeh een vervolg. Ook is er een nieuwe meditatie voor het opslaan van vitale levenskracht en een nieuw verhaal over een Frans hunebed.  En vergeet niet je kennis van de spirituele kant van hunebedden te testen.

 

De inwijdingstocht door de piramides bij Gizeh, Egypte

Zo gaat het verslag van de inwijdingstocht door het piramidecomplex Gizeh, na de Grote Piramide van Cheops, weer verder door de andere piramides zoals de Chefren Piramide (zie figuur). Het eerste vervolghoofdstuk is, in concept, net uit.

Figuur: Chefren Piramide op het plateau van Gizeh

Je kunt je inschrijven en dan worden de verschillende afleveringen (in concept) toegestuurd. Stuur een mail naar eijl0000@wxs.nl met de tekst ‘inschrijven piramide’. Feedback op de teksten wordt gewaardeerd daar kan ik wat van leren en kan het boek in wording verbeterd worden.

 

Vitale levenskracht opslaan

Op de website staat nog een oude Taoïstische methode gecombineerd met een paar moderne healingtechnieken ter versterking van je vitaliteit en het tegengaan van veroudering. In de theorie daarover wordt gesteld dat bij het ouder worden de holtes in ons energielichaam groter worden en vervuilen, een proces dat veroudering versnelt en de kwaliteit van het leven vermindert. Als holtes worden genoemd de schedelholte, de sinus- en neusholten, de borstholte, de buikholte en de bekkenholte. Door met de vitale levenskracht van onze geslachtsorganen deze holtes op te vullen, een proces dat ‘innerlijke alchemie’ wordt genoemd, wordt het lichaam beter bestand tegen ziektes gemaakt. Van de Taoïstische healingmeditatie die al op deze website stond, is een variant voor vrouwen gemaakt.

Figuur: Vitale levenskracht vanuit twee ronde centra bij de eierstokken stroomt door twee kanalen omhoog naar de kruin en verdeelt zich dan over het hele energielichaam

 

Als je deze methode gebruikt, en dat geldt voor zowel mannen als vrouwen, kun je na afloop een prettig vitaliserend effect in je lichaam voelen.

 

Redding kwam net op tijd (Hunebed Pierre Tourneresse, Normandië, Frankrijk)

Het onderzoek naar de oorspronkelijke functie van hunebedden gaat door. In Normandië zijn drie hunebedden nader onderzocht met behulp van aura-reading. Het eerste verhaal gaat over een hunebed vlakbij de stranden van D-day, ‘Pierre Tourneresse’. Het is een heel ander hunebed dan we in Nederland gewend zijn.

Figuur: Hunebed Pierre Tourneresse

Dit hunebed bestaat uit een grote ronde verhoging omlijst met rijen opgestapelde stenen. Deze ronde verhoging is zo’n 24 meter in doorsnee. Aan de voorkant is een toegangsweg naar het centrum van het hunebed waar een min of meer ronde kamer is. Het verhaal van dit hunebed gaat over en vrouw die maar ternauwernood gered kon worden na een verkeerde beschuldiging. Je kunt het verhaal vinden op de website van het Hunebed centrum te Borger.

 

Hunebedquiz

Hij ziet er simpel uit, maar het blijkt in de praktijk toch heel lastig te zijn om een hoge score te halen: de Hunebedquiz. Met deze quiz kun je nagaan in hoeverre je een beeld hebt van de oorspronkelijke functie van hunebeden zoals die uit de aura-readingen naar voren komt.

Klik op de figuur voor de hunebedquiz.

Valt de score je tegen? Je kunt hem meteen overdoen!

 

Eigen ervaringen?

Mocht je zelf nog bijzondere ervaringen hebben gehad met hunebedden of healing met zonne-energie, dan hoor ik dat graag. Mail dan naar Contact

 

Hartelijke groet, Pierre van Eijl

KoendalinieNetwerk

Deze nieuwsbrief van het KoendalinieNetwerk is een initiatief dat gestart is in 2019. Als je feedback of ideeën hebt voor toekomstige nieuwsbrieven, laat me dat dan weten: Contact

Vorige nieuwsbrieven over de periode 2021 – 2022 zijn te vinden in het archief van deze nieuwsbrieven. Klik op ‘Archief 2021-2022’ De nieuwsbrieven over de periode van 2019 – 2020 staan  in het ‘Archief 2019-2020’.