Problems anyone? (Vervolg: Licht in donkere tijden)

Gastblogger: Amarja Kamp: “In tegenstelling tot mijn mede kundalinileden was ik niet super opgelucht door het parkeren van klussen in de tijd, nee ik had een ECHT probleem.
Zo eentje waar je wakker van kan liggen. En wat doe je daar dan mee? Ja, probleempje… Oh, misschien kunnen we ze in een bol stoppen, die noemen we dan de bol van problemen, om het beestje maar een naam te geven, multifunctioneel, altijd inzetbaar.
“Zet dus een bol voor je” zei Pierre, “en geef die een grondingskoord. Stop nu in die bol alle dingen die je dwars zitten, en adem uit…”  Dat helpt mij, als ik intenties koppel aan mijn adem, kan ik het beter voelen, een hulpje voor de minder visuelen onder ons…
Okay, de problemen zitten nu in de bol, het helpt als je van te voren jezelf ook gegrond hebt, anders zweef je weg, en je hart opent, en het lichtje diep in je hart aansteekt. Dat waait namelijk nog al eens uit als je je rot voelt.
Je hebt dus nu een bol voor je die gevuld is met narigheid, nu kun je de datum van vandaag in de bol zetten, dan kunnen de problemen van vroeger en de toekomst wat meer in perspectief komen. OOK helpt het om je naam erin te schrijven, zodat je alle probleemenergie die van een ander is, kunt oplossen en weg laten stromen naar de oorspronkelijke eigenaar. Dat lucht op !
Je kunt er ook een zonnetje boven zetten, of mijn favoriete uitstapje, vanuit je hart naar boven gaan naar je kruin, nog hoger naar je Hoger Zelf en als je wilt, nog hoger, naar je Godsvonk. De meest spirituele plek van je AURA. Daar waar je God of JeZelf kan ontmoeten.. Ook nooit weg, en persoonlijk 1 van de meest helende dingen die ik ken. Je kunt ‘hallo’ zeggen tegen die plek, of mijn variatie gebruiken: Honey, I am Home….
 
Blijf daar even, zolang als het goed voelt. Uren later…( ha,ha) kun je dan een klein stukje afdalen in je energie naar een plek die we de bestemmingsenergie noemen, vaak te zien als een ruitvormige energie bovenin je aura. En anders te benoemen als de plek waar de informatie is opgeslagen over wat je komt doen in het leven. Hoe meer je daar verbonden mee bent, hoe vaker je het gevoel hebt dat je op koers ligt, op de goede weg bent. En dat is een licht in duistere tijden.
Adem in die plek van weten, en adem alles uit wat je tegenhoudt om vanuit die bezieling te leven. Mensen, bijvoorbeeld ouders, die een idee hebben wat je met je leven zou moeten doen, eigen gedachten over wat al of niet mogelijk is, of bij je past: laat het los, adem het uit…..
 
Stel je voor dat de energie van die plek steeds helderder wordt en laat die helderheid naar beneden stromen naar je hart, waar het lichtje steeds mooier gaat branden, zo sterk zelfs dat het uit gaat stralen door je hele aura en zelfs daar buiten. 
Het stroomt ook naar de problematische issues in je leven, de BOL, en die kun je laten oplossen in het licht van je bestemmingsenergie. Laat ook het beeld van de bol oplossen.
Als je wilt kun je weer een tijdslijntje voor je laten verschijnen en hierop een moment, of meerdere momenten, laten oplichten die aangeven dat je probleem is opgelost en laat dan dit als een ballon oprijzen naar hogere regionen zodat het werkelijkheid kan worden. Met wat meer licht en humor kun je nu je weg vervolgen.”

Meer informatie over dit soort healingen kun je vinden in ‘Ontdekkingsreis Innerlijk Licht, deel 1, De basis‘ hoofdstuk 15 en  ‘Piek- en Verlichtingservaringen met Koendalini-Energie‘ hoofdstuk 11onder de naam ‘symboolhealing’.
 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *