Feedback stap 4 Misschien

Drie testlezers hebben ‘ja’ geantwoord op de vraag ‘Zou één van deze tantiëns je ziel kunnen zijn?’

Eén testlezer licht zijn ‘misschien’ als volgt toe: ‘Misschien, een mogelijk ankerpunt van de ziel kan het tantiënpunt zijn, anderszins de ziel kan zich groter en ook kleiner maken en heeft dan geen ankerpunt, dus een misschien

Een andere testlezer zegt ‘Misschien, ik weet er te weinig vanaf.’

Mijn feedback:

Bij vragen over de ziel is het vaak lastig om onderscheid te maken. Toch is dat mijns inziens hier wel mogelijk. De buiktantiën maar ook de andere tantiëncentra hebben veel te maken met de ervaring van energie in je (energie)lichamen. Een tekort aan energie in dat centrum geeft je een gevoel van niet goed in je energie te zitten en je slap te voelen. De ziel heeft ook met energie te maken, maar met een andere energie. Meer de ‘drive’ of passie om dingen te doen. Belangrijk is de koppeling tussen de ‘drive’ van de ziel en de levensenergie van de (energie)lichamen om daarmee de zielenimpuls vorm te geven.

Snelle route naar Stap 5 : Wat bedoelen we met de ziel?

►Intensieve route: naar Tussenstap van 4 naar 5 Gouden Bloem meditatie

Terug naar stap 4 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *