Feedback stap 4 Ja

Maar één testlezer heeft ‘ja’ geantwoord op de vraag ‘Zou één van deze tantiëns je ziel kunnen zijn?’

De testlezer licht dit als volgt toe, op een in mijn ogen wat cryptische manier: ‘Ja, hogere staten van bewustzijn gaan voorbij aan alles wat je denkt te weten over jezelf. Dit is jezelf (blauwdruk). Die weet meer over je dan dat je denkt over jezelf te weten.’

Mijn feedback:

De buiktantiën maar ook de andere tantiëncentra hebben veel te maken met het gevoel van energie in je (energie)lichaam. Een tekort aan energie in dat centrum geeft je een gevoel van niet goed in je energie te zitten en je slap voelen. De ziel heeft ook met energie te maken, maar met een andere energie. In mijn ervaring meer de ‘drive’ of passie om dingen te doen. Belangrijk is echter de koppeling tussen de ‘drive’ van de ziel en de levensenergie van het (energie)lichaam om daarmee de zielenimpuls vorm te geven.

 

Snelle route Stap 5 : Wat bedoelen we met de ziel?

►Intensieve route: Tussenstap van 4 naar 5 Gouden Bloem meditatie

Terug naar stap 4 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *