Feedback op vraag stap 2 ja

Feedback op ‘Ja en aan welk chakra denk je dan?’

Van de lezers van de testfase hebben er drie ‘ja’ geantwoord. Meestal werd dan het hartchakra genoemd als de plek van de ziel, bijvoorbeeld: ’In of in de buurt van het hartchakra’. Iemand anders licht zijn antwoord als volgt toe: ‘Ik denk aan het hartchakra. Het hart is voor mij het meest belangrijke orgaan en zie ik het los van de andere organen, die ook hun functie hebben, maar in ander lager gradige manier. Hart is altijd verbonden met de essentie van leven: de liefde.’ (In de volgende tussenstap van 2 naar 3 wordt hier nader op ingegaan.) Maar ook wordt een keer het ‘buikchakra’ (tweede chakra) en het keelchakra (als zetel van de innerlijke stem) genoemd.

Eigen visie: Als ik zelf kijk naar het overzicht van de functie van ieder chakra en me afvraag welke functie overeenkomt met mijn diepste kern dan zie ik niet één chakra die dat is. Ook wordt voor mij tijdens een aura-reading zichtbaar dat de ziel iets anders is dan een chakra, maar dat de chakra’s wel met zielenactiviteit te maken hebben. Dit komt ook terug in een aantal uitspraken van testpersonen: ‘Het hartchakra verbonden met de Ziel en het Hogere Zelf > de Bron’  of ‘De chakra’s zijn in mijn ogen een uitdrukking van verschillende kwaliteiten van de ziel. In verschillende periodes van mijn leven kunnen verschillende chakra’s meer of minder centraal staan, afhankelijk van gebeurtenissen en hoe mijn bewustzijn groeit.’ Een uitgebreide beschrijving van de functies van de chakra’s vindt je in het boek ‘Innerlijk Licht gaat schijnen’ {Pierjasi, hoofdstuk 4).

Terug naar stap 2

►Snelle route: Stap 3 Een energielichaam als ziel?

Intensieve route: Tussenstap van 2 naar 3: Relatie hart en ziel

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *