Y23 Zuiveringsmeditatie met extra

[Under construction]

Soms kan het goed zijn na een periode van drukte, eens een intensieve zuiveringsmeditatie te doen. Dan kan je je energiecentra (de chakra’s), je energiekanalen en je aura zuiveren van storende energieën zodat je na afloop weer bent ‘opgefrist’. Onderstaande meditatie heeft nog een extra, namelijk een healing van een kwetsbare plekken in je energiesysteem. Juist op die kwetsbare plekken kunnen energieën van anderen inhaken en je energiesysteem vervuilen. Healing van die plekken kan je energiesysteem net wat robuuster maken!

De zuiveringsmeditatie is opgebouwd uit een startmeditatie om je metafysische energie aan het stromen te brengen. Dan volgt een zuivering van de chakra’s en energiekanalen. Daarna een zuivering van de aura. En tot slot healing van kwetsbare plekken in je energielichaam, je aura en je aurawand. Veel succes ermee.

 

Gesproken meditatie

 

Start

Gronden, aarde- en kosmische energie laten stromen. Zuivering van de aura met een vlam.

Instellen op ‘kamertje‘ in het centrum van je hoofd. Daarna op het kruinchakra, contact met je Hogere Zelf en de andere chakra’s.

Zuivering van kwetsbare plekken.

 

Terugblik

Het kan goed zijn om even na te voelen wat deze meditatie je gebracht heeft. Misschien voel je je energetisch opgefrist, maar ook rustiger want deze meditatie kan je, omdat je veel onrust in je systeem hebt kunnen zuiveren, in een ‘zen’-toestand brengen.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *