Innerlijk Licht

Tocht van de ziel

Wat is de ziel?  En hoe diep is de ziel? In dit boek het resultaat van een spirituele zoektocht naar de ziel. Met  oefeningen (o.a. met kundalini-energie) die een overstijgende ervaring mogelijk maken die gaat tot in de diepte van de ziel en onze Godsvonk. Daarmee krijgt de spirituele ontwikkelingsweg een stralend perspectief. (Uitgeverij Berlin Books)

Met de Zielentest kun je nagaan hoever je gekomen bent met de Zoektocht naar de Ziel

Video: Waarnemen van aura’s en chakra’s

Lezing van oktober 2021 in het Internationale Theosofische Centrum te Naarden.

Innerlijk Licht gaat schijnen

Boek ‘Innerlijk licht gaat schijnen, spirituele oefeningen met kundalini-energie’ met zelftest Bewustwording Innerlijk Licht met feedback. (Uitgeverij Berlin Books)

 

Klik op de testfiguur voor de zelftest ‘Bewustwording Innerlijk Licht’.

Ontdekkingsreis Innerlijk Licht

Bij het gaan van een spirituele ontwikkelingsweg om ons innerlijk licht te ontdekken, kunnen we voor onszelf nagaan in hoeverre we daar wat mee willen doen in ons dagelijks leven. Koppeling van spirituele ontwikkeling met ons dagelijks leven maakt het er niet altijd gemakkelijker op, maar wel echter. Een boek met spirituele oefeningen met onder andere kundalini-energie’. Het is beschikbaar bij uitgeverij Gopher.

Klik op de cover voor meer informatie.

Piek- en Verlichtingservaringen met Koendalinie-energie

Klik op de cover voor meer informatie.

Ooit een piekervaring gehad? Of misschien wel meer dan een? En wat zijn het eigenlijk? In dit tweede boek van Pierjasi staan meditaties en ervaringen voor het bewust worden, verkennen en versterken van piek- en verlichtingservaringen. Op basis van veel praktijkervaringen staan er ook tal van tips in voor mensen met een overactieve kundalini. Dit boek is beschikbaar bij uitgeverij Gopher.

Ontdekkingstocht Koendalinie-energie

Klik op de cover voor meer informatie

Wat is koendalinie-energie (kundalini-energie) en wat kun je ermee? In dit boek is een ontdekkingsreis beschreven naar de aard en betekenis van deze energie. Ze bevat oefeningen om deze energie te activeren en ook weer tot rust te brengen. Dit boek is beschikbaar bij uitgeverij Gopher.

Als je in een periode van onduidelijke spirituele ontwikkeling zit, is het goed om af en toe na te gaan of je spirituele ontwikkeling nog in balans is. Op deze website is hiervoor een zelftest opgenomen waarmee je dat kunt nagaan. Klik op het testfiguurtje hierboven. 

English blog ‘Discovery Journey Kundalini Energy’

Click the picture

Verklarende woordenlijst voor spirituele termen

Misschien vraag je je af wat bepaalde termen betekenen die op deze website gebruikt worden. Hieronder vindt je een verklaring. Als je woorden mist, laat het me dan weten! Mail naar contact.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *