Inhoudsopgave Ontdekkingsreis Koendalinie-energie

                                    

Het boek ‘Ontdekkingsreis Koendalinie-energie’ is bedoeld voor iedereen die de weg van innerlijke bewustwording wil gaan. Het doen van de oefeningen in dit boek kan ook aan vele verschillende therapeuten die geïnteresseerd zijn in het heel maken van de mens, nieuwe inzichten geven en hun mogelijkheden voor genezing verruimen. Verder vormt het boek voor gebruikers een springplank voor een innerlijke ontwikkelingsweg op basis van principes als gronding, laten stromen van energie, meditatieve activering door kundalini-energie en bewust contact maken met het spirituele hart. Het boek bevat de volgende hoofdstukken:

1 Ontdekkingsreis koendalinie-energie

2 Voorbereiden op de koendalinie

3 Opstarten van de koendalinie

4 Fonteinen van koendalinie-energie

5 Kennismaken met de energielichamen

6 Ei-vormige omhullingen van energie

7 Koepels van koendalinie-energie

8 Geestelijke koendalinie-energie

9 Balans en koers in spirituele ontwikkeling

10 Eenheidservaringen

Het boek is geschreven onder de schrijversnaam Pierjasi. De oefeningen in het boek zijn geïllustreerd met tekeningen zodat het gemakkelijker wordt ze zelf thuis te doen. Een aantal tekening vindt je elders op deze site in kleur, in de auratentoonstelling 1. Verder staan er ervaringen in die proeflezers met de verschillende oefeningen hebben opgedaan. Op deze website vindt je ook een aantal gesproken meditaties die passen bij dit boek. Je kunt ze hier vinden:

► Gesproken meditaties bij Ontdekkingsreis Koendalinie-Energie

Het boek is uitgegeven door Uitgeverij Gopher (hier klikken) waar het in de webwinkel te bestellen is. Op de website van Gopher kun je tevens de eerste 5 bladzijden lezen en meer te weten komen over de achtergronden van de auteur. 

Als je het boek via de boekhandel wilt bestellen kun je het volgende ISBN opgeven: 90-5179-118-6 of via het internet  bij Bol.comBruna en Laan kantoorboek.nl. Dit boek is ook als ebook beschikbaar voor 7,99.

Ook in te zien of te reserveren via uw Openbare Bibliotheek.

►Lees de recensies van het boek