Inhoudsopgave ‘Piek- en Verlichtingservaringen met Koendalinie-energie’

Verlichting wordt vaak gezien als het ultieme doel op het spirituele pad. Verlichting als het één worden met de bron van alles… De wegen er naartoe zijn vele. Het werken met kundalini-energie neemt daarbij een bijzondere plaats in, omdat juist deze energie vaak in verband gebracht wordt met het bereiken van verlichtingservaringen. In het boek ‘Piek- en verlichtingservaringen met Koendalinie-Energie’ worden diverse aura-readingen beschreven van mensen die in dit leven of in een vorig leven een verlichtingservaring hebben gehad. Dit maakt verlichtingservaringen maar ook piekervaringen, die daar nauw mee gerelateerd zijn, inzichtelijker.

Om zelf de waarheid van verlichtings- en piekervaringen te ontdekken zijn er in dit boek tal van oefeningen opgenomen waarmee je zelf aan de slag kunt. Het kan een stimulans zijn je spirituele hart te openen en je kundalini-energie in te zetten voor spirituele ontwikkeling en healing. Dat laatste is hard nodig omdat je op de weg naar meer innerlijk licht ook de duistere plekken in jezelf tegen kan komen. En, wat zeker zo belangrijk is, je kunt door healing ook anderen helpen op hun levensweg.

                      

Inhoudsopgave

1 Verlichting met koendalinie?

2 Hoe kunnen we het spirituele waarnemen?

3 Het leven als spirituele les

4. Dromen, genieten en stralen

5. Contact met de ander, je kernster en het Hoger Zelf

6. Loslaten van je verleden

7. Pieken en dalen

8. Spontane koendalinie-ontwaking

9. Koendalinie-energie in de natuur

10. Koendalinie-energie en de ontwikkeling van plant, mens en hemellichaam

11. Kennismaken met verlichting

12. Wat kom ik doen op aarde?

13. De cyclus van levens op aarde

Toelichting: Voor degenen die maar beperkt tijd hebben om te oefenen staan er negen korte maar effectieve oefeningen in de ‘boxen’. Met de index achterin kun je snel de onderwerpen opzoeken die passen bij je belangstelling.

Het boek is te koop bij de webwinkel van Uitgeverij Gopher en kan via de boekwinkel besteld worden: ISBN: 90-5179-295-6 en via het internet bij Bol.com en Laan kantoorboek.nl.

Ook in te zien of te reserveren in uw Openbare Bibliotheek.

►Lees de recensies van het boek