7 Feedback bij activering en regeling van je spirituele oerkracht, de kundalini-energie

Het harmonisch activeren en regelen van je kundalini-energie kan een belangrijke stimulans zijn voor je spirituele ontwikkeling. In het begin zal je daar gevoel voor moeten ontwikkelen. Hieronder wat tips daarvoor.
 
Tip bij stap 3. Opladen van het kundalinisymbool
Deze vorm van meditatief opladen van de kundalinidriehoek stimuleert het harmonisch laten stromen van je kundalini-energie ten behoeve van spirituele ontwikkeling.
Indien je een overactief kundalinisysteem hebt, is het beter deze stap over te slaan of een bol groene energie te gebruiken in plaats van een goudglanzende zon. Een overactieve kundalini-energie kun je bijvoorbeeld voelen als golven hete energie vanuit je stuit langs je rug omhoog gaan. Zie ook informatie elders op deze website.
 
Tip bij stap 4: Opnemen van je opgeladen driehoek in je stuit
Misschien voel je in het begin maar heel weinig van de kundalini-energie. Geen probleem want als je deze en andere oefeningen op deze website vaker doet, krijg je gaandeweg meer gevoel voor dit soort energieën. Er kan dan een moment komen dat je deze energie voelt stromen, of warmte- en koudeverschillen ervaart of drukverschillen. Ieder heeft zijn eigen manier van waarnemen van energie!
 
Tip bij stap 5. Een regelknopje visualiseren
In figuur 7.2 staat aangegeven hoe je een regelknopje bovenaan je stuitdriehoek kunt visualiseren. Kies hierbij je eigen vormgeving: misschien wil je wel een kraan die je ooit eens gezien hebt, visualiseren.


Figuur 7.2: Visualiseren van regelknopje bovenaan je stuitdriehoek
 
Tip bij stap 7: Tot rust brengen van je kundalinicentrum
Als je een overactieve kundalini hebt, dan kan stap 7 heel belangrijk voor je zijn. Hiermee kun je je kundalini-driehoek afkoelen totdat je voelt dat het rustiger wordt bij je stuit. Visualiseer een hele koude blauwe bol met energie boven je kruin. Denk je in dat het zo koud is dat daarmee je kundalini werkelijk goed afgekoeld wordt. Misschien 0 graden of -10 of -100!
Laat een stroom van deze koude energie via je kruin en rug tot diep in je stuitdriehoek komen. Als het daar rustig is, kun je je voorstellen dat je een klepje aan de bovenkant van je stuitdriehoek dichtdoet, zodat de kundalini-energie er niet meer zo gemakkelijk uitkan. Succes ermee!
 
Als je nog vragen hebt of ervaringen met deze oefening kun je me mailen. Meer achtergrond over deze oefenig is te vinden in de beoeken van Pierjasi: ‘Ontdekkingsreis Koendalinie-Energie’, ‘Piek- en Verlichtingservaringen  met Koendalinie-Energie’ en ‘Ontdekkingsreis Innerlijk Licht’ 

► Terug naar: 7 Activering en regeling van de spirituele oerkracht, de kundalini-energie
► Naar Mijlpaal 1 Pelgrimstocht Innerlijk Licht