Feedback stap 9 Score

Om gerichter feedback te krijgen kun je je antwoorden omrekenen naar een totaalscore. (Ja = 1 punt; Misschien = een halve punt; Nee= geen punt). Hieronder staat welke betekenis je daaraan kunt toekennen.

Score: 0 Jammer dat de meditatie niet gelukt is. Misschien kun je voorbereidende meditaties doen om je te oefenen in het je innerlijk afstemmen tijdens en meditatie. Bijvoorbeeld  ‘Het activeren van je spirituele hart’, ‘Aarde- en kosmische energie laten stromen’ en ‘Zuivering’.

Score: 1 – 3 : Zo te zien is het je gelukt om een deel van de meditatie met succes te doen. Mooi, je hebt een goede start gemaakt. Eventueel kun je nog oefenen met voorbereidende meditaties zoals ‘Het activeren van je spirituele hart’, ‘Aarde- en kosmische energie laten stromen’ en ‘Zuivering’. De voorbereidende meditaties kunnen je helpen je spirituele vermogens wat extra te ontwikkelen.

Score 4 – 5 : Je bent een eind gekomen met deze meditatie. Het is je gelukt ‘de weg naar binnen’ te gaan. Je hebt nu een uitstekende positie om na oefening ook de volgende stappen te maken.

Score 6 – 9 : Het is je gelukt om contact met je gevoelsziel te maken! Heel goed, dit is de sleutel naar de diepere niveaus van de ziel en daarmee van je goddelijke oorsprong. Je bent klaar om meer ontdekkingen te gaan doen op dit bijzondere gebied van de ziel en ervan bewust te worden hoe je ziel doorwerkt in alle dagelijkse activiteiten van je leven.

Intensieve route van 9 naar 10 Balsem voor de Ziel

Snelle route naar stap 10 (in bewerking)

Terug naar stap 9

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *