VIerde Mijlpaal Pelgrimstocht Innerlijk Licht

 

Mijlpaal van het Innerlijke LIcht

Hoever ben je gekomen met het bewust worden van je innerlijk licht? Bij de laatste meditaties in deze Pelgrimstocht Innerlijk Licht staan al enkele oefeningen die je bewustwording van dit licht kunnen stimuleren. Dat bewust worden heeft niet alleen te maken met het innerlijk zien van dat licht, maar ook met veel andere signalen die duiden op het in de buurt komen of het bereiken ervan. Hieronder staat een zelftest waarmee je dat kunt nagaan. De vragen  zijn gebaseerd op ervaringen opgedaan bij aura-readingen en bij meditatieve oefeningen met een groep healers, de kundalinigroep. Deze test is bedoeld voor feedback op je bewustwordingsproces en kan je mogelijk op ideeën brengen voor je eigen spirituele ontwikkeling. Je krijgt de feedback door onderaan de test te klikken op de knop ‘verzenden’.
Deze test is ontwikkeld ter gelegenheid van het uitkomen van het boek ‘Innerlijk Licht gaat schijnen, spirituele oefeningen met kundalini-energie‘.

Cover boek: ‘Innerlijk Licht gaat schijnen, spirituele oefeningen met kundalini-energie’

Hierin wordt dieper ingegaan op het innerlijke licht en waar dat vandaan komt. Het bevat oefeningen om het proces van bewustwording van je innerlijke licht te stimuleren. Misschien zitten er termen in de zelftest waarbij je je afvraagt wat daarmee bedoeld wordt. Hier staan verklaringen.

► Klik hier voor de zelftest ‘Bewustwording Innerlijk Licht’

Oefeningen van Mijlpaal 4

Bij de oefeningen van deze mijlpaal zul je merken dat het contact maken met je innerlijk licht af en toe terugkomt. Dat kan je bewustzijn van je innerlijk licht versterken en daarmee van de diepere niveaus van je innerlijk zelf. Je komt dan in het lichtende gebied van de Pelgrimstocht Innerlijk Licht. Welkom!

► Naar oefening 31: Het maken van een mock-up
► Naar oefening 32: Meditatie, healing en vergeven met de Christ-Force energie
► Naar oefening 33: Oud en Nieuw meditatie
► Naar oefening 34: De wensruimte
► Naar oefening 35: Uitgebreide zuivering

► Naar oefening 36: Genezende, verkoelende kundalini-meditatie

► Naar oefening 37: Soepele denkkracht meditatie

► Naar Mijlpaal X

Verklarende woordenlijst

Terug

► Terug naar Mijlpaal 3 Pelgrimstocht Innerlijk Licht

► Terug naar oefening 30: Innerlijke raadpleging

► Terug naar de start van de Pelgrimstocht Innerlijk Licht