Tips voor de set handige persoonlijke oefeningen

Je kunt je ‘handige, persoonlijke set van oefeningen’ nog eens doorlopen aan de hand van onderstaande tips. Misschien brengt het je nog op nieuwe ideeën.

  1. Waarschijnlijk zit het gronden in je set als onderdeel van een oefening.  Goed gronden is nodig voor je stabiliteit als je met spirituele oefeningen bezig bent, maar ook om rest-energieën af te voeren die vrijkomen bij healing. Zonder gronding merk je nauwelijks resultaat van je oefeningen, heeft healing weinig zin en loop je grote kans te gaan ‘zweven’.
  2. Zit er een oefening bij om je aardse en kosmische energie te laten stromen? Deze is heel belangrijk om in een meditatieve staat te komen en je energiesysteem te zuiveren.
  3. Heb je een oefening met een vlam of een roos waarin je storende donkere energieën in kunt projecteren en omvormen naar neutrale energie? Dit is misschien wel de meest effectieve en meest gebruikte methode door aura-healers en -readers om hun energiesysteem te zuiveren! 
  4. Heb je de oefening van het activeren van je  hartchakra in deze set? Als je dit doet gaan alle andere oefeningen een stuk gemakkelijker, maar dat niet alleen. Het is ook een belangrijke stap op weg naar de realisatie van je innerlijk licht.
  5. Als je de activering van je kundalini-energie bij je set hebt, is dat dan in balans met je hartchakra?  Want juist dan geeft de kundalini-energie een optimale spirituele ontwikkeling.
  6. Heb je de oefeningen goed kunnen inbouwen in je dagelijkse of wekelijkse activiteiten, zodat het een vast ‘ritueel’ wordt? Dat helpt om een goede voortgang te krijgen in je spirituele ontwikkeling. Een schoon energiesysteem maakt het leven ook een stuk prettiger.

Tot slot nog een laatste tip:

  1. Heb je oefeningen uitgezocht waarvan je hebt gemerkt dat ze je verder brengen en goed doen?

 
Met deze tips kom je een heel eind komen. Maar misschien heb je nog een extra tip: mail die naar me, misschien is die geschikt om aan deze lijst toe te voegen.

► Terug naar Mijlpaal 3