Ontvangen feedback bij 29 Zuivering kundalini-kanalen

Oefening 29 ‘Zuivering kundalini-kanalen’ is een oefening die ik als aurareader en -healer gebruik als er in iemands kundalinisysteem een blokkade zit. Ik heb deze oefening ingesproken voor iemand die last had van zo’n blokkade en een overactieve kundalini-energie, zodat hij zelf deze oefening kon uittesten. Gedurende een periode van drie weken heeft hij me op de hoogte gehouden van zijn ervaringen met de oefening. Hieronder een beknopt verslag daarvan.

Eerste ervaring van iemand die oefening 29, Zuivering kundalini-kanalen, heeft getest
“Oefening 29 heeft me een heel heftige ervaring gebracht en is goed vergelijkbaar met de zwaarste behandeling die ik ooit van een paranormaal genezer heb gehad. De oefening bracht me ook voor beperkte tijd een geheel tintelend lijf.”
“Evenwel misschien was dit gewoon hard nodig; ik heb duidelijk meer contact met de aarde als voorheen. De andere zelfhealingen/meditaties die ik doe, gaan beter en makkelijker. De kundalinistroom zelf voelt merkbaar beter aan. Kennelijk is er veel angst losgelaten en hiervoor was energetisch veel nodig.”
 
Een dag later
“Het uitzonderlijk sterke effect van oefening 29 vertaalde zich gisterenmiddag in een erg sterke mountainbike rit door zwaar terrein met daarna een wel heel korte hersteltijd. Vandaag is van herstellen van de mountainbike rit niets te merken, wat hoogst ongewoon voor mij is.”
 
Ik mail hem dan het volgend terug:
“Fijn dat het mountainbiken zo goed ging! Maar wees wel voorzichtig als je oefening 29 nog een keer doet. Gezien de gevoeligheid van je energiesysteem moet je iedere keer maar een klein beetje van die donkere wolk (de blokkade) schoonmaken. Soms is het de kunst om te groeien (en te zuiveren) in balans!”
 
Extra cool down stap in de oefening opgenomen
Om mensen met een ontregelde kundalini-energie ten gevolge van blokkades te helpen hun kundalini-kanalen te zuiveren en stabiliteit in de kundalini te versterken is er een stap 6, cool down,  in de oefening bijgekomen. Ik mail daarover:
“De cool down stap voor de kundalini-energie die nu in de oefening is opgenomen kan helpen om je energie te stabiliseren. Af en toe een rustperiode tussen de oefeningen door is ook gewenst zodat je energiesysteem de veranderingen kan verwerken. Kijk maar of je er op een goede manier verder mee kan komen.”
 
7 dagen later: opnieuw oefening 29 gedaan met de cool down
“Zojuist heb ik oefening 29 weer gedaan. Het effect was prima met een zeer diepe rust vooral en spanning uit hart en schoudergebied geloosd. Geen overmatige warmte ontwikkeling ondanks de restanten van teveel kundalini-energie door een andere activiteit. Ik heb ook de 8 minuten cool down  gedaan die erbij hoort.” En een dag later vult hij aan: “Vanmorgen heb ik het gevoel, net als de 1e keer, dat oefening 29 ook nog eens meer lijkt te aarden de dag na de meditatie.”
 
 
Twee weken later
“Nr. 29 is nog steeds de beste oefening voor mij om te doen, alleen niet te vaak: 1 keer per 3 dagen lijkt nog redelijk haalbaar, zij het dat andere dingen zoals intensieve lichaamsbeweging de kundalini ook kunnen stimuleren.”
 
► Terug naar 29 Zuivering kundalini-kanalen

Let op: Heb je zelf nog ervaring opgedaan met deze oefening die wat aan het bovenstaande toevoegt, dan kun je me daarover mailen.